Μένια Μαθιουδάκη: Μετάνιωσε για τα γυμνά και πήγε στο Μπρούσκο [photos]

25.04.2015
H Μένια Μαθιουδάκη πλέον δεν δουλεύει ως μοντέλο, έχει αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στην υποκριτική.

Την βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας. Την πρωτοείδαμε στο τηλεπαιχνίδι «Super Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο, όπου άνοιγε τις… βαλίτσες με τα χρήματα, μέχρι πέρσι πρωταγωνιστούσε στο Μπρούσκο, ενώ φέτος την βλέπουμε στη δεύτερη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ρουά Ματ. Ο λόγος για τη Μένια Μαθιουδάκη που πλέον δεν δουλεύει ως μοντέλο, αλλά έχει αφοσιωθεί ψυχή τε και σώματι στην υποκριτική.

Η νεαρή ηθοποιός δε διστάζει να μιλήσει για τις γυμνές φωτογραφήσεις που έκανε στο παρελθόν. Σε συνέντευξή της στο Κυπριακό Down Town είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που είδες ήταν η Μένια από το παρελθόν. Είναι η άλλη πλευρά του εαυτού μου, που δεν υπάρχει πια. Οι άνθρωποι αλλάζουνε σιγά-σιγά, ποτέ δεν μένουμε ίδιοι. Δεν έχω μετανιώσει για τις φωτογραφήσεις που έχω κάνει, ούτε προσπαθώ να το αποφύγω. Απλώς, αυτό κάποτε ήταν η δουλειά μου. Σπούδαζα μάρκετινγκ και παράλληλα έκανα κάποιες δουλειές στο μόντελινγκ για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου».

Θα έκανε σήμερα γυμνή φωτογράφηση; «Δεν νομίζω. Έχω περάσει από αυτό το στάδιο και έχω μεγαλώσει. Τώρα πια ξέρω τι είμαι και τι έχω στη ζωή μου. Όταν βρίσκεσαι σε μικρότερη ηλικία, τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Προσπαθείς να ανακαλύψεις ποιος είσαι μέχρι να καταλήξεις κάπου. Το έκανα κάποτε για να βγάλω μερικά χρήματα. Από εκεί και πέρα, όμως, αποφάσισα να κάνω μια στροφή 180 μοιρών και να ακολουθήσω το όνειρό μου στην υποκριτική».