Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Πώς είναι σήμερα οι σταρ & 16 μυστικά τους [photos]

15.05.2016
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες τηλεοπτικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’90, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική στις 4 Οκτωβρίου 1990 κι ολοκληρώθηκε στις 17 Μαΐου 2000 μετά από 10 σεζόν και συνολικά 293 επεισόδια.

Και στην Ελλάδα οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν φανατικά από τη συχνότητα του Mega τις περιπέτειες των 20άρηδαν τότε Μπράντον, Μπρέντα, Ντίλαν, Κέλλυ, Στιβ, Ντόνα, Ντέιβιντ κι ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια προβολής της σειράς οπότε κι η σειρά σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που προβλήθηκε και σε επανάληψη πάλι με επιτυχία.

Πώς είναι σήμερα 16 χρόνια μετά το φινάλε οι 40άρηδες και βάλε πλέον πρωταγωνιστές της σειράς; Το σίγουρο είναι πιο ώριμοι από ποτέ, τώρα κατά πόσο είναι και πιο γοητευτικοί ή όχι μπορείς να το κρίνεις βλέποντας τις φωτογραφίες.

Και επειδή όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα θα υπάρχουν καλά κρυμμένα μυστικά για τις μεγάλες επιτυχίες και πράγματα από τα παρασκήνια που δε γνωρίζουμε, σου μαρτυράμε 15+1 μυστικά γύρω από το καστ και τη σειρά γενικότερα.