Οι καυτές πόζες της Αλίσα Μιλάνο ανάβουν πάντα φωτιές [photos]

10.05.2015
Την Αλίσα Μιλάνο τη γνωρίσαμε το 1984 σε ηλικία 12 ετών στο ρόλο της μικρής Σαμάνθα στην πετυχημένη κωμική σειρά «Ποιος είναι το αφεντικό».

Την Αλίσα Μιλάνο τη γνωρίσαμε το 1984 σε ηλικία 12 ετών στο ρόλο της μικρής Σαμάνθα στην πετυχημένη κωμική σειρά «Ποιός είναι το αφεντικό;», η οποία προβαλλόταν μέχρι το 1992 αφού θεωρείται ένα από τα παιδιά- θάυματα που ξεκίνησαν την καριέρα τους σε πολύ μικρή ηλικία.

Παράλληλα, αλλά και μετά το τέλος της σειράς έκανε αρκετές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ για δύο χρόνια έκανε γκεστ στην πετυχημένη σειρά του Άαρον Σπέλινγκ «Στη λεωφόρο του Μέλροουζ» όπου την πρόσεξε ο μάγος της τηλεόρασης και της έδωσε το ρόλο της «Φοίβη Χάλιγουελ» στη σειρά «Οι Μάγισσες», η οποία παιζόταν με μεγάλη επιτυχία -και στη χώρα μας- από το 1998 έως το 2006.

Όπως και ο ρόλος της στη σειρά, έτσι και στην πραγματικότητα, η Αλίσα έχει έντονο σεξαπίλ, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε στις διάφορες φωτογραφίσεις που έχει κάνει ανά τα χρόνια.

Σήμερα η 42χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη κι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, αλλά ο χρόνος σα να έχει σταματήσει αφού δε διαφέρει σε τίποτα από το δροσερό σέξι κορίτσι που μας μάγεψε μέσα από τις «Μάγισσες».