Έκοψε η Φουρέιρα την Στικούδη από τα βραβεία του Mad; Τι απαντά η ίδια

30.06.2015
Μιας και τα χτεσινοβραδινά βραβεία του Μad πραγματοποιήθηκαν κανονικά, παρά τις πολιτικές εξελίξεις, οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί «ανέκριναν» την Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μάλιστα και στον λόγο που πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία,ενώ απάντησε και στο αν υπάρχει κόντρα με την Κατερίνα Στικούδη και αν η ίδια την «έκοψε» από τα φετινά βραβεία.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν μήνες για να γίνουν σήμερα τα Mad και αν δεν γινόντουσαν θα έμεναν απλήρωτοι και είναι κρίμα. Από την άλλη, η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, ενώνει τις καρδιές, προσπαθούμε να κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Τουλάχιστον, σήμερα όσοι έρθουν εδώ να περάσουν καλά. Είμαι λίγο συγκινημένη γιατί για όλους μας είναι περίεργα τα πράγματα. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσει ο κόσμος καλά».

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κόντρα με την Κατερίνα Στικούδη και αν ευθύνεται η ίδια που η Στικούδη δεν προσκλήθηκε φέτος στα βραβεία VMA, η Φουρέιρα απάντησε εμφανώς ενοχλημένη:

«Τι με ρωτάς τώρα; Δεν είμαι η μόνη υποψήφια σήμερα στα Mad. Έχω απαντήσει πάρα πολλές φορές, δεν υπάρχει καμία κόντρα. Αυτό που λες είναι λίγο αστείο γιατί το κανάλι δεν είναι δικό μου.

Αν ήταν δικό μου, πίστεψέ με, αν είχα τόση μεγάλη δύναμη, θα ασχολιόμουν με το να παίρνω τα βραβεία κάθε χρόνο κι όχι να κόψω κάποιον από τα βραβεία».