Lost: Έγκυος και αγνώριστη σήμερα η Εβάντζελαϊν Λίλι (φωτό)

30.06.2015
Η τελευταία δημόσια εμφάνιστη της συμπαθέστατης ηθοποιού που έγινε γνωστή για τον ρόλο της "Κέιτ Όστιν" στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά συζητήθηκε πολύ. Για δυο βασικούς λόγους.

Η Εβάντζελαϊν Λίλι (Evangeline Lilly) ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε επίσημα με έναν πολύ εύγλωτο τρόπο προκαλώντας ταυτόχρονα και πολύ... κους κους.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η 35χρονη, σήμερα ηθοποιός εκτοξεύτηκε στη φήμη το 2004 με τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας "Lost" από όπου και η παρακάτω φωτογραφία με όλο το καστ από την πρώτη σεζόν -από τις έξι που υπήρξαν συνολικά.

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, λοιπόν, είναι η γλυκιά Ευάντζελαϊν, η οποία περπάτησε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας Ant-Man με μια κοιλίτσα... τούμπανο.

Πάντως, αυτό δεν ήταν το μόνο που έκανε εντύπωση στη σπάνια επίσημη εμφάνισή της.

Πολύ διαφορετική στο πρόσωπο εμφανίστηκε η Λίλι καθώς, δυστυχώς, ενώ παραμένει το ίδιο γλυκιά όπως πάντα, δείχνει πιο μεγάλη από την ηλικία της. Προφανώς, μερικές αισθητικές επεμβάσεις που επιχείρησε παλιότερα, άφησαν όχι και ιδιαίτερα γοητευτικά σημάδια επάνω της.

Η Λίλι έχει ακόμη ένα παιδί, τον τετράχρονο Καχεκίλι (Kahekili), που για την ιστορία σημαίνει "κεραυνός" στα χαβανέζικα, καρπός του έρωτά της με τον σύντροφό της, Νόρμαν Κάλι (Norman Kali) με τον οποίο η Λίλι ζει τα τελευταία χρόνια στη Χαβάη.