Η Κλόε Καρντάσιαν απαντά για το διαζύγιο και τον Λαμάρ

29.10.2015
Και ενώ ήταν στα χωρίσματα για πολύ καιρό, η περιπέτεια που είχε ο πρώην άσσος του NBA με την υγεία του, "πάγωσε" τις διαδικασίες με τις φήμες να θέλουν τους δύο πρώην συζύγους να είναι ξανά μαζί. Τι συμβαίνει τελικά.

Έξαλλη είναι η Κλόε Καρντάσιαν (Khloe Kardashian) με τα ΜΜΕ και τον κόσμο όλο που "ασχολείται" με τα όσα κάνει -αλλά με τον λάθος τρόπο. "Αν δεν ξέρετε όλα τα γεγονότα", τονίζει, "καλύτερα να μη μιλάτε". Και αναλαμβάνει να εξηγήσει η ίδια τι συμβαίνει με την ίδια και τον Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom).

"Συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Ιατρικά πράγματα. Πάγωσα για λίγο τις διαδικασίες για ευνόητους λόγους καθώς άλλα θέματα πολύ πιο σοβαρά έχουν προτεραιότητα. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτεση ότι είμαστε ξανά μαζί. Αυτό δεν περνά ούτε σαν σκέψη από το μυαλό μας".

Αυτά εξήγησε η Κλόε μιλώντας στο περιοδικό "People" σε μια συνέντευξη που είχε δοθεί πριν από τα συμβάντα -όπως ξεκαθαρίστηκε- όμως συμπληρώθηκε σχετικά, από το τηλέφωνο λόγω των εξελίξεων.

Η Κλόε αγαπά τον Λαμάρ όπως κάθε άνθρωπο που έζησε μαζί του τόσα. Και δεν τον εγκαταλείπει σε μια δύσκολη στιγμή. Τόσο απλά και τίποτα παραπάνω.

Όσο για τον νυν σύντροφό της; Απαντά και γι' αυτό η Κλόε.

Η σχέση της Κλόε με τον επίσης μπασκετομπολίστα Τζέιμς Χάρντεν (James Harden) καλά κρατεί, παρά τις αντίθετες φήμες.

"Δείχνει μεγάλη κατανόηση και την υποστηρίζει πολύ", μεταφέρουν οι πηγές συμπληρώνοντας ότι ο Χάρντεν αντιλαμβάνεται πλήρως την τελείως ανθρώπινη αγάπη που έχει η καλή του για τον πρώην σύζυγό της.

"Ήταν απίθανος μαζί μου και εγώ απλά επιτρέπω σε όλα να εξελιχθούν ομαλά. Αν όλα αυτά φανούν πολύ βαριά για εκείνον, τότε θα το καταλάβω και αυτό", απάντησε σε σχετική ερώτηση η ίδια η Κλόε κλείνοντας οριστικά όλα τα στόματα.