Πέθανε ο "πατέρας" των παιδιών Τζάκσον -Η αντίδραση του Πρινς

29.10.2015
Η υπόθεση για την πατρότητα των τριών παιδιών του Μάικλ Τζάκσον απασχολεί την κοινή γνώμη εδώ και πολλά και σήμερα το κεφάλαιο αυτό ενδέχεται να κλείσει χωρίς "λύση" καθώς έφυγε από τη ζωή ο επικρατέστερος βιολογικός γονιός των δυο μεγαλύτερων.

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) πέθανε αφήνοντας πίσω του τα τρία παιδιά του, Πρινς, Πάρις και Μπλάνκετ χωρίς -επίσημη τουλάχιστον ενημέρωση- σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός τους πατέρας. Το θέμα επανέρχεται στη δημοσιότητα με τον θάνατο του δρος Άρνολντ Κλάιν (Arnold Klein), του προσωπικού δερματολόγου και φίλου του βασιλιά της ποπ, ο οποίος είχε επανειλημένα υποστηρίξει ότι υπήρξε δότης σπέρματος για τα δυο μεγαλύτερα παίδιά του Τζάκο.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η μητέρα των παιδιών -και σύζυγος του Τζάκσον- Ντέμπι Ρόου εργαζόταν επί χρόνια ως βοηθός στο ιατρείο του Κλάιν στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Κλάιν έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και τα τελευταία χρόνια ζούσε σε αναπηρικό καροτσάκι ενώ η ζωή του μετά το 2012 όπου είχε κηρύξει πτώχευση ζούσε δύσκολες στιγμές.

Το θέμα βέβαια περιπλέκεται καθώς ο Πρινς Τζάκσον, πρωτότοκος του Μάικλ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα ξέσπασε στα social media αποδεχόμενος δημόσια, ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Τζάκο δεν ήταν βιολογικός του πατέρας, όμως "δεν τον νοιάζει καθόλου" γιατί εκείνος τους μεγάλωσε και ο δεσμός είναι ο ίδιος.

Σύμφωνα με το Radar On Line, ο Πρινς Τζάκσον "απαιτεί" να γίνει τεστ DNA καθώς φοβάται ότι ο Κλάιν παίρνει μαζί του το μυστικό της ζωής του.

Αν η απαίτησή του έγινε δεκτή ή όχι ακόμη δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο, φανταζόμαστε ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, θα το μάθουμε.