Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Λάουρα Νάργες!

25.01.2016
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι η Λάουρα Νάργες διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Φωτογραφίες της νεαρής παρουσιάστριας, από την εκδήλωση του αγαπημένου της, Μιχάλη Μουρούτσου, όπου η κοιλιά της ήταν ελαφρώς φουσκωμένη, ήταν αρκετές για να “φουντώσουν” οι φήμες περί εγκυμοσύνης.

Εξάλλου, η σχέση της με τον Ολυμπιονίκη του Τάε Κβο Ντο, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ η ίδια δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να γίνει μητέρα.


Μάλιστα, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι δεν είχε πολύ καιρό που έμαθε τα χαρμόσυνα, τα οποία μοιράστηκε μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους. Τελικά τι ισχύει; Είναι έγκυος ή όχι η Λάουρα;


Την απάντηση έδωσε η ίδια μέσα από την εκπομπή, “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”, όπου ήταν καλεσμένη. Στην αρχή, οι σπόντες για εγκυμοσύνη - τύπου αν επιτρέπεται να πιει αλκοόλ ή αν έχει λιγούρες - έδιναν κι έπαιρναν.


Μέχρι, που ο Παύλος Σταματόπουλος τη ρώτησε ευθέως, αν είναι έγκυος.

«Αν ήμουν έγκυος, θα είχα βγει στην Αθήνα να το φωνάξω με ντουντούκα», ήταν η κατηγορηματική της απάντηση. Χωρίς βέβαια να κρύψει τη μεγάλη της επιθυμία να γίνει μητέρα.