Γαρμπή: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την έκτρωση που έκανε!

25.01.2016
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η Καίτη Γαρμπή, σε συνέντευξη που έδωσε, σε γνωστό εβδομαδιαίου περιοδικό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, που φέτος το χειμώνα κάνει πετυχημένο come back, σε πίστες, αλλά και θεατρικό σανίδι, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα.

Μεταξύ αυτών και για την έκτρωση που έκανε, αλλά και για την εξωσωματική, την οποία κι εξομολογήθηκε δημοσίως.


Η Γαρμπή εξηγεί στο περιοδικό People, το λόγο για τον οποίο δημοσιοποίησε τόσο τη διακοπή εγκυμοσύνης που είχε κάνει στο παρελθόν, αλλά και την εξωσωματική που έκανε για να αποκτήσει παιδί.


“Δεν μου αρέσει καθόλου να αναφέρομαι σε τόσο προσωπικά θέματα, ούτε μίλησα ανοιχτά επειδή με έπιασε κρίση ειλικρίνειας. Αναγκάστηκα να το πω, μια και η έκτρωση ήταν η αιτία που μου δημιούργησε πρόβλημα στο να μείνω έγκυος με φυσιολογικό τρόπο και με οδήγησε στην εξωσωματική. Διαφορετικά δεν είναι ωραίο να εκτίθεσαι, να το παίζεις άνετη, για να λέει ο κόσμος πόσο ειλικρινής είσαι, ούτε να συντηρείς το μύθο σου, δεν υπάρχουν αυτά, είμαστε στο 2016. Από την άλλη, δεν θα μπορούσα να κρύψω την εξωσωματική, γιατί είμαι πολύ υπερήφανη για το γιο μου και πιστεύω πως βοήθησα πολλές γυναίκες που αντιμετώπιζαν τον ίδιο φόβο. Στο τέλος, το μόνο που μετράει είναι να έρθει στην αγκαλιά σου το παιδί σου, όχι ο τρόπος που θα γίνει αυτό” δήλωσε χαρακτηριστικά.