Πασχάλης Τσαρούχας: "Δεν έγινε τίποτα και να χάσω το σπίτι μου"

25.01.2016
Ο Πασχάλης Τσαρούχας σε μια πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και πόσο τον επηρέασε η κρίση.

Ο γνωστός ηθοποιός στη συνέντευξη που έδωσε στο «Εγώ Weekly», μίλησε για την προσπάθειά του να είναι συνεπής στην αποπληρωμή των δόσεων του δανείου που έχει πάρει για το σπίτι του.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:«Υπήρξαν εποχές κατά τις οποίες πληρωνόμασταν καλύτερα. Αλλά ποτέ δεν ήταν τόσα τα λεφτά όσα πιστεύει ο κόσμος. Δεν γίναμε πλούσιοι. Η κρίση μας βρήκε πολύ απροετοίμαστους, γιατί είχαμε οργανώσει τη ζωή μας σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες που είχαμε τότε. Πολλοί πήραν δάνεια για σπίτια και με αυτή την ανατροπή αδυνατούν πλέον να τα εξυπηρετήσουν. 'Ενας άνθρωπος που κέρδιζε λιγότερα χρήματα ήταν σαφώς πιο μετρημένος, γιατί είχε άλλη δυνατότητα. Έτσι με αυτήν τη βουτιά στο κενό είναι λιγότερο εκτεθειμένος. Έχω την αίσθηση ότι είναι πολλοί λίγοι είναι εκείνοι που πήραν πολλά χρήματα. Δεν ισχύει για όλους το ίδιο, όπως ποτέ δεν ίσχυε. Με πολλή αγωνία, ιδρώτα, αίμα και κόπο προσπαθώ να τα εξυπηρετήσω. Αν πω ότι δεν πέρασα αυτή την αγωνία, θα είναι ψέμα. Αλλά δεν έγινε και τίποτα και να χάσω το σπίτι. Όταν έπαιρνα το δάνειο, ήξερα εξαρχής ότι το σπίτι είναι της τράπεζας και όχι δικό μου. Εγώ απλώς το πληρώνω».