Γαρδέλης: «Με δυσκόλεψαν τα... δόντια του Οικονoμόπουλου» [vds]

12.04.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος μίλησε για την συμμετοχή του στο YFSF αλλά και για την απίστευτη εμφάνισή του ως Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός για την μεταμφίεσή του σε Νίκο Οικονομόπουλο είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ είχα φοβερό άγχος. Ως Οικονομόπουλος έπρεπε να μπω με τον αέρα του, να πετάξω τα λουλούδια, να χαιρετήσω. Εγώ πάντα έχω άγχος πριν βγω στη σκηνή. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ένα ζωντανό πρόγραμμα. Είναι σαν να κάνεις παράσταση θεατρική. Χτυποκάρδι!».

Ο Σταμάτης Γαρδέλης στη συνέχεια αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον δυσκόλεψε περισσότερο όταν υποδύθηκε τον γνωστό τραγουδιστή: «Τα δόντια! Με κούρασαν πάρα πολύ! Έχει ολόισια δόντια και κατάλευκα. Μία μασελίτσα μου έβαλαν! Η κίνησή του είναι ανακόλουθη. Επειδή είναι πολύ ευγενικός σαν άνθρωπος και έχει ένα στήσιμο πολύ μετρημένο, τα εκφραστικά του μέσα είναι πολύ λιτά. Αυτό μπορεί να πηγάζει από την προσωπικότητα του...Βάζει κάποιες κινήσεις που προφανώς του έχουν δοθεί για να γίνει εκφραστικό το τραγούδι, αλλά δεν ''κουμπώνουν''!».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: