Η Φόνσου έδιωξε τον Μαρίνο από το Σπίτι του Ηθοποιού!

04.05.2016
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Άννα Φόνσου μίλησε για πρόσωπα της επικαιρότητας σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Μάλιστα, η σπουδαία ηθοποιός - μεταξύ άλλων - αποκαλύπτει κι εξηγεί για πρώτη φορά το λόγο που έδιωξε από το Σπίτι του Ηθοποιού τον Γιώργο Μαρίνο.

Η Φόνσου μίλησε στο περιοδικό YouWeekly, και μεταξύ άλλων σχολίασε την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά.

«Η Ρούλα ξέρει καλά την δουλειά και μπορεί η επιστροφή της να είναι για καλό. Ξέρεις τι θα ήθελα για την Ρούλα; Να μην έβγαινε πια στην τηλεόραση. Να ανοίξει μια σχολή και να μαθαίνει σε κόσμο να παρουσιάζει, θα πήγαινα κι εγώ», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δε διστάζει να πει ότι ήταν λάθος της παραγωγής του Your Face Sounds Familiar που δεν της πρότειναν να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show.

«Δέκα χρόνια είμαι πρόεδρος στις εισαγωγικές εξετάσεις των ηθοποιών, έχω σπουδάσει χορό και τραγούδι και έχω τελειώσει και την σχολή Ροντήρη… Τι άλλο θέλεις;» δηλώνει.

Όσον αφορά τον Γιώργο Μαρίνο και την απομάκρυνση του από το «Σπίτι του ηθοποιού», αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Δεν αποφάσισε εκείνος, εγώ του είπα να φύγει. Ο Γιώργος έχει λεφτά και εδώ μένουν άνθρωποι που δεν έχουν»!