Ο Κουρκούλης αποκαλύπτει γιατί πήρε την Κελεκίδου κι έφυγε από την Ελλάδα

13.10.2016
Αποκαλυπτικός σχετικά με τη ζωή του στην Αυστραλία ήταν ο Νίκος Κουρκούλης που εμφανίστηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Κουρκούλης στην εμφάνιση του στο “The 2night Show” εξήγησε μάλιστα γιατί πήρε την έγκυο γυναίκα του και το γιο του και αποφάσισε να πάει στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

«Η ερώτηση είναι γιατί ένας γνωστός τραγουδιστής και η γυναίκα του, αποφασίζουν να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν μακρυά.

Δεν πήγαμε εξαρχής για να μείνουμε, πήγαμε για να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε ένα περιβάλλον ασφαλές, το οποίο είχα δημιουργήσει γιατί έχω έναν κουμπάρο εκεί, οπότε είχα κάποιες προδιαγραφές, δεν πήγα έτσι ξαφνικά σε ένα μέρος.

Είχα μια χρυσή δεκαετία από το 1996 έως το 2006, αλλά όλες οι καριέρες παρουσιάζουν μια φυσιολογική πτώση. Είχα και μια απουσία δύο ετών λόγω προβλημάτων υγείας. Από το 2004 και μετά που ουσιαστικά ξεκίνησα ξανά μέχρι το 12’ και 14’ που έφυγα, ανάμεσα σε αυτά τα δέκα χρόνια θα τα μοιράσουμε σε δύο πενταετίες. Η πρώτη ήταν αποδοτική, αλλά μετά άλλαξαν τα πράγματα.

Αλλά δεν είχαμε πρόβλημα επιβίωσης γιατί εμείς δουλεύουμε την καριέρα μας, όλα από εμάς εξαρτώνται.

Ήρθε το 2009 και η γέννηση του παιδιού μας και ψαχνόμουν για να έχω μια δεύτερη πηγή εσόδων και να πραγματοποιήσω κι ένα όνειρο που είχα στο μυαλό μου, να δημιουργήσω κάτι στο χώρο της εστίασης ή κάπου άλλου...

Τα προηγούμενα χρόνια μπορούσαμε να ταξιδεύουμε πολύ και να βλέπουμε πράγματα, μας άρεσε το μέρος εκεί, και πήγαμε για λίγο με την Κέλλυ όταν ήταν έξι, κοντά επτά μηνών.

Δοκιμάσαμε τις αντοχές μας και τις δυνάμεις μας μέχρι να μεγαλώσει το παιδί. Στο διάστημα δύο χρόνων στην Αυστραλία, εγώ πηγαινοερχόμουν, δεν άφησα την καριέρα μου, έχω κόσμο που με ακολουθεί. Είχα τη δυνατότητα να το κάνω περισσότερο από τη γυναίκα μου».