Dennis Quaid: "Έκανα κοκαΐνη σχεδόν κάθε μέρα στα 80s" [video]

23.07.2018
Dennis Quaid: "Έκανα κοκαΐνη σχεδόν κάθε μέρα στα 80s" [video]
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 64χρονος, πια, ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Καλεσμένος στο NBC News, ο Dennis Quaid αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Megyn Kelly πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα τότε αλλά ταυτόχρονα και πόσο "φυσιολογικά" και "αναμενόμενα" ήταν.

Ο ηθοποιός που υπήρξε παντρεμένος με τη Meg Ryan και έχουν μαζί έναν γιο, παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε να κάνει χρήση κοκαΐνης αμέσως μόλις έφτασε στο Hollywood, υπογραμμίζοντας ότι "την έβρισκε όπου κι αν πήγαινε, μάλιστα υπήρχε και συγκεκεριμένο budget για αυτό σε μερικές παραγωγές".

Τα πράγματα όμως ξέφυγαν και έφτασε σε ένα σημείο όπου κοιμόταν μόνο μια ώρα κάθε βράδυ. Κάθε πρωί ορκιζόταν ότι θα σταματήσει αλλά κάθε απόγευμα ξεκινούσε πάλι. Μέχρι που είδε τον εαυτό του "νεκρό", σε μια συγκλονιστική στιγμή που άλλαξε τα πάντα.

"Μεγάλωσα στα 60s, 70s, όπου υπήρξε μια τελείως διαφορετική νοοτροπία για τέτοια πράγματα. Σε μερικές ταινίες είχαμε και budget για ναρκωτικά. Έφτασα να κάνω κοκαΐνη σε καθημερινή βάση σχεδόν τη δεκαετία του '80. Πέρασα πολλές πολλές βραδιές ουρλιάζοντας στον Θεό, παρακαλώντας τον να το πάρει μακριά μου αυτό το κακό. Έδινα υπόσχεση ότι δεν θα το ξανάκανα και ότι έπρεπε να είμαι πίσω στη δουλειά σε μια ώρα. Μόλις έφτανε όμως 4 το απόγευμα, άλλαζαν τα πράγματα... Κάποια στιγμή όμως, είχα μια 'επιφοίτηση' και είδα τον εαυτό μου νεκρό, ή έχοντας χάσει όλα όσα κάποια στιγμή σήμαιναν κάτι για μένα".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Quaid μιλά για τα ναρκωτικά. Το 2011 σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, είχε παραδεχτεί μεταξύ άλλων ότι υπήρξε "πνιγμένος στην κοκαΪνη", χαρακτηρίζοντάς το ως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του.

Στη συνέχεια δείτε το απόσπασμα από την τελευταία του συνέντευξη.