Είναι επίσημο: Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West

20.02.2021
Είναι επίσημο: Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West
Ύστερα από έντονη φημολογία μηνών το διάσημο ζευγάρι είναι έτοιμο να περπατήσει χωριστούς δρόμους και επίσημα.

Από την αρχή του χρόνου οι "κακές γλώσσες" μιλούσαν για οριστικό χωρισμό του διάσημου ζευγαριού και να που τώρα πια επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People.com, η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West στις 19 Φεβρουαρίου. Φαίνεται ότι πρόκειται για μια τυπική διαδικασία, καθώς, λέγεται ότι η 40χρονη ριάλιστι σταρ και ο 43χρονος ράπερ έχουν ήδη έλθει σε συνεννόηση τόσο για την επιμέλεια των παιδιών όσο και για τον χωρισμό της περιουσίας που ορίζεται από ένα αυστηρότατο προγαμιαίο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει.

Η Kim και ο Kanye έχουν τέσσερα παιδιά μαζί, την 7,5 ετών North, τον 5 ετών Saint, την 3χρονη Chicago και τον Psalm ο οποίος θα γίνει δύο ετών τον ερχόμενο Μάιο.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012 και ο γάμος του έγινε το 2014 ενώ τα τελυταία χρόνια η σχέση τους πέρασε ισχυρές "αναταράξεις".

To δημόσιο παραλλήρημα του Kanye εναντίον της Kim, παρά τη συγγνώμη που ακολούθησε τον περασμένο Ιούλιο φαίνεται ότι ήταν η αρχή του τέλους. Η Kim προσπάθησε να τον δικαιολογήσει, όμως, προφανώς, το γυαλί είχε ραγίσει.

Η Kim λέγεται ότι προετοίμαζε το "τέλος" εδώ και καιρό σε συνεργασία με τη διάσημη δικηγόρο διασήμων "Laura Wasser" και τώρα πια τα πάντα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

"Δεν βρίσκονται στο ίδιο σημείο όσον αφορά στο μέλλο τους ως οικογένεια και η Kim είναι εντάξει με αυτό", φέρεται να έχει δηλώσει μία πηγή εκ των έσω.

Η αλήθεια είναι πως η απρόβλεπτη συμπεριφορά του Kanye West δεν μπορεί πια να αντιμετωπιστεί, οπότε ένα τεράστιο κεφάλαιο κλείνει στη ζωή της Kim.

Kimye τέλος λοιπόν!