Τα celebrity ζευγάρια που αρραβωνιάστηκαν μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες σχέσης

28.02.2021
Τα celebrity ζευγάρια που αρραβωνιάστηκαν μέσα σε λιγότερο από τρεις μήνες σχέσης
Όταν ο έρωτας δεν υπολογίζει τη λογική

Ο έρωτας μερικές φορές μας κάνει, εκτός από το να κάνουμε τρέλες, να βιαζόμαστε υπερβολικά. Απόδειξη αυτού, τα ζευγάρια που αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν ή και να παντρευτούν μέσα σε μόλις λίγους μήνες σχέσης.

Δες και αυτό: 5 παιδιά διάσημων γονέων έχουν χαράξει τη δική τους πορεία

Παρακάτω, θα δεις τα celebrity ζευγάρια που ''βιάστηκαν'' να επισημοποιήσουν τη σχέση τους:

Angelina Jolie - Billy Bob Thornton: Παντρεύτηκαν μετά από 2 μήνες σχέσης στις 5 Μαΐου 2000, στο Λας Βέγκας. Είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του Pushing Tin (1999), αλλά δεν είχαν κάνει σχέση εκείνη την εποχή, καθώς ο Thornton ήταν σε σχέση με την ηθοποιό Laura Dern, ενώ η Jolie ήταν ζευγάρι με τον ηθοποιό Timothy Hutton, τη συν-πρωταγωνιστή της στο Playing God. Η Jolie και ο Thornton ανακοίνωσαν την υιοθέτηση ενός παιδιού από την Καμπότζη τον Μάρτιο του 2002, αλλά χώρισαν απότομα τρεις μήνες αργότερα.

Britney Spears - Kevin Federline: Τον Ιούλιο του 2004, η Spears αρραβωνιάστηκε με τον Αμερικανό χορευτή Kevin Federline, τον οποίο είχε γνωρίσει τρεις μήνες πριν. Τα στάδια της σχέσης τους καταγράφηκαν στο πρώτο reality show της Spears, Britney και Kevin: Chaotic. Έκαναν τη γαμήλια τελετή τους στις 18 Σεπτεμβρίου 2004, αλλά δεν παντρεύτηκαν νόμιμα μέχρι τρεις εβδομάδες αργότερα στις 6 Οκτωβρίου λόγω καθυστέρησης οριστικοποίησης της προγαμιαίας συμφωνίας του ζευγαριού.

Katie Holmes - Tom Cruise: Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2005 και αρραβωνιάστηκαν τον Ιούνιο του 2005, μόλις επτά εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους. Η κόρη του ζευγαριού, Suri, γεννήθηκε στις 18 Απριλίου 2006, την πρώτη επέτειο του πρώτου τους ραντεβού. Στις 18 Νοεμβρίου 2006, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε τελετή Σαηεντολογίας στο Bracciano της Ιταλίας. Στις 29 Ιουνίου 2012, η Holmes υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Cruise μετά από πεντέμισι χρόνια γάμου.

Mariah Carey - Nick Cannon: Στις 30 Απριλίου 2008, η Carey παντρεύτηκε τον Cannon στις Μπαχάμες μετά από 2 μήνες σχέσης, ενώ έφερε στον κόσμο δίδυμα μωρά. Τον Αύγουστο του 2014, ο Cannon επιβεβαίωσε ότι είχαν χωρίσει, κατέθεσαν για διαζύγιο στις 12 Δεκεμβρίου 2014 και οριστικοποιήθηκε το 2016.

Emily Ratajkowski - Sebastian Bear McClard: Στις 23 Φεβρουαρίου 2018, η Ratajkowski ανακοίνωσε στο Instagram ότι είχε παντρευτεί τον ηθοποιό και τον παραγωγό Sebastian Bear-McClard, τον επί ένα μήνα σύντροφο της, σε έναν κλειστό γάμο στη Νέα Υόρκη.

Hailey Baldwin - Justin Bieber: Το ζευγάρι είχε μια σύντομη σχέση από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2016, πριν χωρίσουν, ενώ στη συνέχεια επανενώθηκαν τον Μάιο του 2018. Αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2018.

Ariana Grande - Pete Davidson: Τον Μάιο του 2018, η Grande άρχισε τη σχέση της με τον ηθοποιό και κωμικό Pete Davidson και το ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο, χώρισαν και ακύρωσαν τον αρραβώνα τους.

Priyanka Chopra - Nick Jonas: Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε τον Μάιο του 2018, ενώ ο τραγουδιστής έκανε στην ηθοποιό πρόταση γάμου στις 19 Ιουλίου 2018. Αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2018 στη Βομβάη και τον Δεκέμβριο του 2018, παντρεύτηκαν στο παλάτι Umaid Bhawan.