Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε την "επίθεση" Κούγια: "Δεν ξέρω αν με αφορά ή θέλει να δημιουργήσει κλίμα εκφοβισμού" [video]

02.03.2021
Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολίασε την "επίθεση" Κούγια: "Δεν ξέρω αν με αφορά ή θέλει να δημιουργήσει κλίμα εκφοβισμού" [video]
"Δεν με ξάφνιασε". Έτσι ξεκίνησε η συζήτηση του δημοφιλούς σεναριογράφου και ηθοποιού με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ χθες (1/3/2021) βράδυ.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια με την οποία, στην ουσία ενημέρωνε για τις επόμενες κινήσεις του εξαπολύοντας απειλές προς διάφορες κατευθύνσεις και στην οποία αναφερόταν ονομαστικά στον Γιώργο Καπουτζίδη, εκείνος θέλησε να εκφράσει δημόσια τη θέση του.

Πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Κούγια στα δικαστήρια, αν χρειαστεί, δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, όμως στην τηλεόραση δεν εμφανίστηκε για αυτό τον λόγο, όπως εξήγησε με τον γνωστό γαλήνιο τρόπο με τον οποίο μιλά πάντα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξήγησε ότι ο κύριος λόγος για τον οποίο αντέδρασε ήταν γιατί αμφισβήτησε και τη δική του ευτυχία. «Έχω βγει δυνατός από την κατάσταση αυτή και αισθάνομαι καλά, δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι και είμαι ευτυχισμένος», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Καπουτζίδης έχοντας πρώτα εξηγήσει ότι ο δρόμος που τραβούν οι ομοφυλόφιλοι μέχρι να αποδεχτούν την πραγματικότητά τους (οι ίδιοι και οι άλλοι) μόνο εύκολος δεν είναι.

«Η δική μου ευτυχία ήρθε όταν σταμάτησα να φοβάμαι και να ντρέπομαι. Αν οι άνθρωποι μπορέσουν να μιλήσουν για αυτό που τους κάνει να φοβούνται και να ντρέπονται, μπορεί να διορθωθούν πολλά πράγματα» υπογράμμισε με συγκίνηση ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια όλες αυτές τις "φυσιολογικές" -όπως τις χαρακτήρισε ο κύριος Κούγιας- οικογένειες που τον αγάπησαν και τον αγαπούν βάζοντάς τον μέχρι και σήμερα μέσα στο σπίτι τους (με τις δουλειές του). "Και εγώ παιδί μιας τέτοιας οικογένειας είμαι", δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ στο τέλος της συζήτησης ευχήθηκε Χρόνια πολλά στον πατέρα του που χθες συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής.

"Εγώ δεν είμαι πρότυπο, όμως ο πατέρας μου είναι και αν έστω και ένας πατέρας μετά τα όσα έχει ακούσει από μένα εδώ γυρίσει και κοιτάξει τον γκει γιο του με τόση περηφάνεια με όση με κοιτάζει πια εμένα ο δικός μου πατέρας θα είμαι ευτυχισμενος", είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος νωρίτερα είχε αποκαλύψει (για πρώτη φορά, όπως είπε) ότι τα τελευταία 17 χρόνια είχε τρεις πολύ όμορφες σχέσεις με ανθρώπους με τους οποίους αγαπιούνται μέχρι και σήμερα και ότι τώρα είναι μόνος. "Ανεργος ομοφυλόφιλος", όπως θα έλεγε και ο κύριος Κούγιας, αστειεύτηκε χαρακτηριστικά.

Ιδού και όλη η συνέντευξη που έχει γίνει viral, για την ιστορία!