Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απογοήτευσε το κοινό της

09.11.2009
Απογοητευμένοι έμειναν οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) από την πρεμιέρα των εμφανίσεων της στην Αυστραλία καθώς φαίνεται ότι η εμφάνιση της 27χρονης τραγουδίστριας ήταν play - back.

Απογοητευμένοι έμειναν οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) από την πρεμιέρα των εμφανίσεων της στην Αυστραλία καθώς φαίνεται ότι η εμφάνιση της 27χρονης τραγουδίστριας ήταν play - back.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, χιλιάδες θεατές που είχαν πληρώσει ακριβά για ένα εισιτήριο(από 500 μέχρι και 1.500 δολάρια), αποχώρησαν εξαγριωμένοι από την συναυλία στο Περθ, γιατί η Μπρίτνεϊ δεν τραγουδούσε ζωντανά.

Πάντως, o εκπρόσωπος της τραγουδίστριας Πωλ Ντέντι (Paul Dainty), διαψεύδει τις κατηγορίες θεωρώντας ότι είναι "κατασκευασμένες" και μόνο στόχο έχουν να δυσφημίσουν την περιοδεία της Μπρίτνεϊ. Ο Ντέτι έκανε σχετική με το περιστατικό δήλωση, σε εφημερίδα της Αυστραλίας, τονίζοντας:

"Είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω ακούσει. Είμαι πολύ θυμωμένος με τα ψέματα που γράφονται. Πάντα μπορεί να υπάρχουν κάποια παράπονα από μια ζωντανή συναυλία, αλλά είναι η πρώτη φορά που ακούω για μαζική αποχώρηση θεατών, κάτι που φυσικά δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση".

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και η Μπρίτνεϊ, ύστερα μάλιστα από τις αρνητικές αντιδράσεις που δέχθηκε:

"Είναι άνθρωπος και όπως είναι φυσικό έχει αναστατωθεί απ΄όλα αυτά που διαβάζει και πλήττουν διεθνώς την εικόνα της", τόνισε ο εκπρόσωπός της.

Την τραγουδίστρια στηρίζει και ο υπεύθυνος του σταδίου στο Περθ, όπου έγινε η συναυλία την Παρασκευή, διαβεβαιώνοντας πως δεν υπήρχε κανένα παράπονο από τους 17.000 θεατές που παρακολούθησαν το ζωντανό πρόγραμμα.

Αντίθετη γνώμη είχε ένας θαυμαστής της Μπρίτνεϊ που μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Nine Network, είπε:

"Οι άνθρωποι πληρώνουν ακριβά για να την δουν από κοντά και αυτή αντί να μας κοροϊδεύει, τουλάχιστον πρέπει να τραγουδάει ζωντανά".

Η 27χρονη Σπίαρς έχει προγραμματίσει ήδη 15 συναυλίες σε πόλεις της Αυστραλίας στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της "Circus", που ξεκίνησε τον Μάρτιο από την Νέα Ορλεάνη.

Πάντως, στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει ερασιτεχνικά βίντεο (όπως είναι και το παρακάτω) από τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Σπίαρς στο Περθ και οι κραυγές επευφημίας των θαυμαστών της, μπορούν να κλείσουν όλες τις κακιές γλώσσες: