Μόστρα τετρακέφαλοι και τα σκυλιά στην πισίνα

12.01.2012
Θα μπορούσε να θεωρηθεί το αντίπαλο δέος της Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) ή της Τζένιφερ Νικόλ Λι (Jennifer Nicole Lee) ή της Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), αλλά μάλλον η 36χρονη Τόρι Γουίλσον (Torrie Wilson) είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της. Πρωταθλήτρια πάλης, WWE ντίβα, μοντέλο του Playboy και αγαπημένη του σταρ του μπέιζμπολ A-Rod, η Τόρι γυμνάζεται σαν να μην υπάρχει αύριο και εμφανίζεται με τα δύο σκυλάκια της στην πισίνα για μια βουτίτσα αστραπή. Οι παπαράτσι καραδοκούν και οι τετρακέφαλοι σφίγγουν επικίνδυνα.

Θα μπορούσε να θεωρηθεί το αντίπαλο δέος της Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) ή της Τζένιφερ Νικόλ Λι (Jennifer Nicole Lee) ή της Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) του Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), αλλά μάλλον η 36χρονη Τόρι Γουίλσον (Torrie Wilson) είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της.

Πρωταθλήτρια πάλης, WWE ντίβα, μοντέλο του Playboy και αγαπημένη του σταρ του μπέιζμπολ A-Rod, η Τόρι γυμνάζεται σαν να μην υπάρχει αύριο και εμφανίζεται με τα δύο σκυλάκια της στην πισίνα για μια βουτίτσα αστραπή. Οι παπαράτσι καραδοκούν και οι τετρακέφαλοι σφίγγουν επικίνδυνα.