Δίνει σέξι διαστάσεις στο... μικρόφωνο

30.05.2012
Η καυτή δημοσιογράφος του Περού, Τζουλιάνα Οξεφορντ (Juliana Oxenford), έκανε μία αισθησιακή φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού SoHo δίνοντας σέξι διαστάσεις ακόμη και στον τρόπο που κρατάει το μικρόφωνό της! Ραδιοφωνική παραγωγός ούσα, ξέρει καλά από…μικρόφωνα, αλλά και ακουστικά. Γι΄αυτό και αφού τυλίγεται στα επίμαχα σημεία με τα καλώδιά τους, πιάνει τα εργαλεία της δουλειάς και το φωτογραφικό αποτέλεσμα αλλάζει τον τρόπο που την κοίταζαν μέχρι χθες οι θαυμαστές της! Εμείς από την πλευρά μας απορούμε γιατί πρέπει να κοιτάζουμε τις όχι και τόσο συμπαθείς φακίδες της στην πλάτη….

Η καυτή δημοσιογράφος του Περού, Τζουλιάνα Οξεφορντ (Juliana Oxenford), έκανε μία αισθησιακή φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού SoHo δίνοντας σέξι διαστάσεις ακόμη και στον τρόπο που κρατάει το μικρόφωνό της!

Ραδιοφωνική παραγωγός ούσα, ξέρει καλά από…μικρόφωνα, αλλά και ακουστικά. Γι΄αυτό και αφού τυλίγεται στα επίμαχα σημεία με τα καλώδιά τους, πιάνει τα εργαλεία της δουλειάς και το φωτογραφικό αποτέλεσμα αλλάζει τον τρόπο που την κοίταζαν μέχρι χθες οι θαυμαστές της! Εμείς από την πλευρά μας απορούμε γιατί πρέπει να κοιτάζουμε τις όχι και τόσο συμπαθείς φακίδες της στην πλάτη….