Αυτό είναι το νέο χρυσό του Φελπς!

17.08.2012
Αν κολυμπάς ασταμάτητα από την ηλικία των 7 μέχρι τα 27 σου, έξι ώρες καθημερινά, εφτά ημέρες την εβδομάδα και έχεις στη συλλογή σου περισσότερα μετάλλια και από κράτη ολόκληρα, τότε η περίοδος μετά τους Ολυμπιακούς είναι περίοδος χαλάρωσης και ξεκούρασης…. Ο λόγος για τον τρομερό και φοβερό Μάικλ Φελπς (Michael Phelps), το χρυσό παιδί της κολύμβησης, που είπε να κάνει οντισιόν για τη νέα του συνοδό! Ιδού λοιπόν η νικήτρια! Ακούει στο όνομα Μέγκαν Ρόσι (Megan Rossee) και είναι πολύ πολύ καυτή! Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι φωτογραφίες που της τράβηξαν οι παπαράτσι στις παραλίες της Σάντα Μόνικα!

Αν κολυμπάς ασταμάτητα από την ηλικία των 7 μέχρι τα 27 σου, έξι ώρες καθημερινά, εφτά ημέρες την εβδομάδα και έχεις στη συλλογή σου περισσότερα μετάλλια και από κράτη ολόκληρα, τότε η περίοδος μετά τους Ολυμπιακούς είναι περίοδος χαλάρωσης και ξεκούρασης…. Ο λόγος για τον τρομερό και φοβερό Μάικλ Φελπς (Michael Phelps), το χρυσό παιδί της κολύμβησης, που είπε να κάνει οντισιόν για τη νέα του συνοδό!
Ιδού λοιπόν η νικήτρια! Ακούει στο όνομα Μέγκαν Ρόσι (Megan Rossee) και είναι πολύ πολύ καυτή! Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι φωτογραφίες που της τράβηξαν οι παπαράτσι στις παραλίες της Σάντα Μόνικα!