Ποζάρει στο Twitter και κολάζει...

20.08.2012
Από τη μακρινή Αυστραλία μάς έρχεται η κορμάρα Σόφι Τέρνερ (Sophie Turner). Το 27χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, που έγινε γνωστό μετά τη συμμετοχή στο αυστραλιανό ριάλιτι «Search for a Supermodel», ανεβάζει σέξι πόζες της στο Twitter και οι θαυμαστές της παθαίνουν απανωτά καρδιακά επεισόδια! Η Σόφι έχει γεννηθεί στη Μελβούρνη και ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14, αφού την τσίμπησε ένας κυνηγός κεφαλών σε μια παραλία της Αδελαΐδας. Η πρώτη της απόπειρα να ξεσηκώσει τα πλήθη ήταν ένας διαγωνισμός μαγιό, τον οποίο και κέρδισε. Η Μις Παραλία 1997 δεν είναι μόνο κορμάρα, έχει και μυαλό. Το 2008 πήρε πτυχίο Νομικής από το Flinders University της Νότιας Αυστραλίας.

Από τη μακρινή Αυστραλία μάς έρχεται η κορμάρα Σόφι Τέρνερ (Sophie Turner). Το 27χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, που έγινε γνωστό μετά τη συμμετοχή στο αυστραλιανό ριάλιτι «Search for a Supermodel», ανεβάζει σέξι πόζες της στο Twitter και οι θαυμαστές της παθαίνουν απανωτά καρδιακά επεισόδια!

Η Σόφι έχει γεννηθεί στη Μελβούρνη και ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 14, αφού την τσίμπησε ένας κυνηγός κεφαλών σε μια παραλία της Αδελαΐδας. Η πρώτη της απόπειρα να ξεσηκώσει τα πλήθη ήταν ένας διαγωνισμός μαγιό, τον οποίο και κέρδισε. Η Μις Παραλία 1997 δεν είναι μόνο κορμάρα, έχει και μυαλό. Το 2008 πήρε πτυχίο Νομικής από το Flinders University της Νότιας Αυστραλίας.