Μπέκαμ: Δεν γκρινιάξαμε ποτέ για τον πριγκιπικό γάμο

14.12.2011
Εννέα μήνες πέρασαν από τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), αλλά ακόμη προκύπτουν σχετικά… θεματάκια!


Εννέα μήνες πέρασαν από τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) και της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton), αλλά ακόμη προκύπτουν σχετικά… θεματάκια!

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Ντέιβιντ (David) και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) διαψεύδουν κατηγορηματικά φήμες που τους θέλουν να έχουν παραπονεθεί εντόνως εκείνη την ημέρα σχετικά με τις θέσεις τους.

Το όλο ζήτημα άνοιξε όταν η το μόνιμο αξεσουάρ (lady Elizabeth Anson), ξαδέλφη της βασίλισσας, μίλησε στην αμερικανική τηλεόραση και αποκάλυψε ότι το διάσημο ζεύγος είχε γκρινιάξει ιδιαίτερα εκείνη την ημέρα θεωρώντας ότι "έπρεπε να καθίσουν πιο μπροστά".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Star" η λαίδη Ελίζαμπεθ, η οποία είναι διοργανώτρια εκδηλώσεων η ίδια, υποστηρίζει ότι οι Μπέκαμ είναι οι μοναδικοί από τους 350 καλεσμένους που εξέφρασαν παράπονο ότι "ρίχτηκαν" με τη διάταξη των θέσεων.

Ωστόσο, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια διέψευσαν τους ισχυρισμούς χαρακτηρίζοντάς τους "απόλυτες βλακείες", προσθέτοντας ότι το μόνο που ένιωσαν εκείνη την ημέρα ήταν τιμή που υπήρξαν προσκεκλημένοι στον συγκεκριμένο γάμο.

Η λαίδη Ελίζαμπεθ συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ "Inside The Royal Wedding" που βγήκε στον αέρα του δικτύου NBC χθες το βράδυ.

Κατά τα άλλα, η 37χρονη Βικτόρια κυκλοφορεί διαρκώς με το τέταρτο παιδί της αγκαλιά. Από τότε που γεννήθηκε η μικρή Χάρπερ (Harper) αποτελεί το μόνιμο αξεσουάρ της διάσημης μαμάς της.

Ζωή Κίττα