Η κόρη της Αμάντα Χόλντεν στη... σκηνή!

17.02.2012
Ευτυχώς, φαίνεται ότι όλη η ταλαιπωρία του παρελθόντος ανήκει πια στο παρελθόν για τη συμπαθέστατη ηθοποιό και κριτή του "Βρετανία έχεις ταλέντο", η οποία απολαμβάνει κάθε λεπτό με τη νεογέννητη κορούλα της.


Η Αμάντα Χόλντεν (Amanda Holden) κόντεψε να πεθάνει γεννώντας τη δεύτερη κόρη της αλλά τώρα είναι όλα καλά και η μικρή Χόλι (Hollie) φαίνεται ότι ακολουθεί τη διάσημη μαμά της κατά πόδας!

Χθες το πρωί, και με αφορμή τα 41 χρόνια που συμπλήρωνε, η Αμάντα πήρε αγκαλιά τη μόλις τριών εβδομάδων κόρη της και πήγε στο θέατρο "Royal Drury Lane" του Λονδίνου όπου μέχρι λίγο καιρό πριν γεννήσει έπαιζε στο μιούζικαλ "Σρεκ".

Μαμά και κόρη στάθηκαν στη μέση της σκηνής με τον προβολέα επάνω τους και πόζαραν για μια φωτογραφία που η Χόλντεν αργότερα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter.

Κατά τα άλλα, η Αμάντα απολαμβάνει την οικογενειακή της ευτυχία δίπλα στον μουσικό παραγωγό σύζυγό της, Κρις Χιούζ (Chris Hughes), το μωρό και την εξάχρονη κόρη τους, Αλέξα (Alexa), την οποία φωνάζουν Λέξι (Lexi).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα