Σρόιτερ: Όσκαρ - ταβανόπροκα από πρώην του....

28.02.2012
Είτε η Ελισάβετ Σπανού έχει πολύ χιούμορ είτε δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό – εξπρές με τον Αντώνη Σρόιτερ. Εμείς κρατάμε την πρώτη περίπτωση, διότι γελάσαμε πολύ με το... Όσκαρ που απένειμε

Είτε η Ελισάβετ Σπανού έχει πολύ χιούμορ είτε δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον χωρισμό – εξπρές με τον Αντώνη Σρόιτερ. Εμείς κρατάμε την πρώτη περίπτωση, διότι γελάσαμε πολύ με το... Όσκαρ που απένειμε η νεαρή αοιδός στον πρώην αγαπημένο της...

Κα το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου πηγαίνει στον Αντώνη Σρόιτερ για την ταινία «Ο άνδρας που αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα»! Βέβαια, το αστείο της Σπανού μόνο τυχαίο δεν ήταν, αφού το έκανε στην κάμερα του Πρωινού mou.

Η Σάσα Σταμάτη βρήκε Έλληνες celebrities και με αφορμή τα Όσκαρ τους ρώτησε σε ποιους Έλληνες θα έδιναν εκείνοι τα δικά τους βραβεία. Η Ελισάβετ με αφορμή την παλαιότερη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα και την on air παρεξήγηση – εξήγηση μεταξύ τους ότι ο Σρόιτερ αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, έκανε το παραπάνω αστείο.

Και ήτο πετυχημένο, αφού από το στούντιο γέλασαν πολύ. Ειδικά, η Φαίη Σκορδά. Πάντως, η νεαρή αοιδός γι ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν αισθάνεται... πουκάμισο!