Η νέα κατάκτηση του πρίγκιπα Χάρι

05.03.2012
"Έσκισε" ο μικρός πρίγκιπας στο επίσημο ταξίδι του στις Μπαχάμες. Μέχρι και πρόταση γάμου δέχτηκε!

Ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) ανέλαβε πολύ σοβαρά τον ρόλο του ως εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας και εκπροσώπησε το στέμμα στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις Μπαχάμες με αφορμή τα 60 χρόνια της γιαγιάς του στον βρετανικό θρόνο.

Με την εκρηκτική προσωπικότητά του, ο 27χρονος γαλαζοαίματος κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και μια καινούρια "στρατιά" θαυμαστριών που έρχεται να προστεθεί σε όλες τις άλλες που τον "λατρεύουν" από μακριά!

Παρούσα στις εκδηλώσεις ήταν και η εστεμμένη, παρότι μη γαλαζοαίματη Αναστάζια Πιέρ (Anastagia Pierre), η οποία δεν κρατήθηκε και εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά της.

"Ήρθα εδώ για να ερωτευτώ τον πρίγκιπα Χάρι. Είναι… καυτός. Είναι εργένης τώρα, οπότε ναι… εγώ θα τον παντρευόμουν αμέσως", ομολόγησε η 23χρονη "Μις Μπαχάμες", προσθέτοντας αμέσως μετά το πόσο θαυμάζει τη βασιλική οικογένεια γενικότερα. "Έχω παρακολουθήσει όλες τις συνεντεύξεις που έδωσε ποτέ η πριγκίπισσα Νταϊάνα (princess Dianna)", συμπλήρωσε στο τέλος η όμορφη Αναστάζια στέλνοντας σαφές μήνυμα στον Χάρι. Άραγε, εκείνος το έλαβε;

Κατά τα άλλα φορώντας για πρώτη φορά τη συγκεκριμένη επίσημη λευκή στολή και τα παράσημά του, ο Χάρι μίλησε στέλνοντας ένα μήνυμα από τη βασίλισσα Ελισάβετ (queen Elisabeth).

"Στέκομαι ενώπιων σας με μια βαθιά αίσθηση περηφάνιας καθώς μου έχει ζητηθεί να σας μεταφέρω ένα μήνυμα με τις καλύτερες ευχές της βασίλισσας με την αφορμή του διαμαντένιου Ιωβηλαίου της. Οι Μπαχάμες κρατούν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Μεγαλειότατης από την πρώτη της επίσκεψη το 1966", τόνισε ο Χάρι υπογραμμίζοντας πόσο πολύ ανυπομονούσε για τις ώρες που θα περνούσε στο μαγευτικό εκείνο μέρος ο ίδιος.

Λίγο πριν φύγει από τον χώρο της πρώτης αυτής εκδήλωσης, ο μικρός πρίγκιπας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει χειραψίες με τους ντόπιους που τον περίμεναν με ανυπομονησία.

Οι Μπαχάμες έγιναν αποικία της Βρετανίας το 1718, απέκτησαν δική τους κυβέρνηση το 1964 και την ανεξαρτησία τους το 1973. Ωστόσο η βασίλισσα παραμένει η "πάντα αγαπημένη αρχηγός του κράτους".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα