Ποιος κατηγορεί την Κέιτ για τον θάνατο της νοσοκόμας;

13.12.2012
Μια άλλη πτυχή στο θρίλερ με την αυτοκτονία της νοσοκόμας που τσίμπησε πρώτη σε τηλεφωνική φάρσα που έγινε εις βάρος της δούκισσας του Κέιμπριτζ είχαμε σήμερα από έναν "γνωστό άγνωστο" του παλατιού.

Ο διάσημος τραγουδιστής Μορισέι (Morrissey) εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε εξοργισμένος από τη στάση που έχει κρατήσει η βασιλική οικογένεια στο θέμα του τραγικού θανάτου της Γιασίνθα Σαλντάνα (Jacintha Saldanha).

Γνωστός για τις ακραίες αντι-μοναρχικές του διαθέσεις, ο 53χρονος τραγουδιστής υποστήριξε ότι "πρέπει να ασκήθηκε τρομερή πίεση" στην άμοιρη Γιασίνθα που βρέθηκε απαγχονισμένη στο δωμάτιο που χρησιμοποιούσε δίπλα στο νοσοκομείο. Μίλησε για "οικογένεια δικτατόρων" καθώς και για "απολύτως συγκλονιστική αλαζονεία".

Παρόλο που η Κέιτ και ο Γουίλιαμ (William) δεν μίλησαν άμεσα για τον θάνατο της 46χρονης μητέρας δύο παιδιών, μέσα από ανακοίνωση μεταφέρθηκε η "βαθύτατη θλίψη τους" στέλνοντας τις πιο βαθιές σκέψεις τους στην οικογενένειά της.

"Κανείς δεν κατηγορεί την Κέιτ Μίντλετον που ήταν στο νοσοκομείο, κατά την άποψή μου, χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Δεν νιώθει καμία ντροπή για τον θάνατο αυτής της γυναίκας. Και δεν λέει τίποτα για τον θάνατό της", τόνισε με πάθος ο Μορισέι υποστηρίζοντας ότι η Σαλντάνα δεν αυτοκτόνησε εξαιτίας των δύο αυστραλών παραγωγών που της έκαναν τη φάρσα –όπως υποστηρίζεται γενικώς- "αλλά λόγω της απίστευτης πίεσης που της ασκήθηκε από το παλάτι και το Κλάρενς Χάουζ, για την οποία, όμως κανείς δεν θα μάθει ποτέ τίποτα".

Εκπρόσωπος του Κλάρενς Χάουζ εξήγησε ότι δεν θα κάνει κανένα σχόλιο σε όσα είπε ο Μορισέι παραπέμποντας στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, όταν τα θλιβερά νέα έγιναν γνωστά.

Κατά τα άλλα, ακόμη αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας, καθώς και το περιεχόμενο του σημειώματος αυτοκτονίας που λέγεται ότι βρέθηκε, δια χειρός της άτυχης νοσοκόμας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε το "Suedehead" μια από τις μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή που έγινε διάσημος ως φροντμαν του συγκροτήματος "The Smiths" πριν ακολουθήσει σόλο καριέρα.

Ζ. Κ.