Το λαμπερό πάρτι αρραβώνων της πριγκίπισσας Bεατρίκης χωρίς τον μπαμπά της!

20.12.2019
Το λαμπερό πάρτι αρραβώνων της πριγκίπισσας Bεατρίκης χωρίς τον μπαμπά της!
Tελικά η πριγκίπισσα Bεατρίκη έκανε πάρτι για τον αρραβώνα της! Βέβαια πριν από λίγες ημέρες είχε γραφτεί από τα διεθνή sites ότι το μέλος της βασιλικής οικογένειας η οποία αρραβωνιάστηκε τον Edoardo Mapelli Mozzi, είχε ακυρώσει αρχικά το πάρτι λόγω κάποιων αντιδράσεων σχετικά με τη φιλία του πατέρα της, πρίγκιπα Andrew με τον παιδεραστή Jeffrey Epstein, αλλά τελικά έκανε το πάρτι ... χωρίς τον μπαμπά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Bεατρίκη σχεδίαζε αρχικά να κάνει την εκδήλωση στο λαμπερό εστιατόριο Chiltern Firehouse του Λονδίνου, αλλά υπήρξε η ιδέα να αλλάξει τα σχέδιά της «εξαιτίας των φόβων ότι θα υπάρχουν πάρα πολλοί φωτογράφοι απ’ έξω που θα ψάχνουν για τον Πρίγκιπα Andrew».

Όπως αποδεικνύεται, η Bεατρίκη και ο Edoardo έκαναν τελικά το πάρτι στο Chiltern Firehouse, και ο Andrew απλά δεν εμφανίστηκε. Αλλά η Daily Mail ανέφερε ότι έδωσαν το παρών πολλοί celebrities - συμπεριλαμβανομένων των Ellie Goulding, James Blunt, Pippa Middleton και φυσικά η μαμά της Bεατρίκης, Sarah, η Δούκισσα του York αλλά και η αδελφή της Πριγκίπισσας Eυγενία.

Μια πηγή είπε ότι ο Andrew δεν έδωσε το παρών στο πάρτι, επειδή σκέφτηκε ότι δεν θα ήταν μια «καλή ιδέα» επειδή αποχώρησε από τα βασιλικά του καθήκοντα. Σε μια δήλωση, ο Andrew είπε: «Έχω κάνεις σαφές τις τελευταίες μέρες ότι η κατάσταση που σχετίζεται με την προηγούμενη σχέση μου με τον Jeffrey Epstein έχει δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στο έργο της οικογένειάς μου αλλά και στο πολύτιμο έργο που κάνουν πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις όπου περήφανα υποστηρίζω. Ως εκ τούτου, ζήτησα από την Αυτής Μεγαλειότητα να παραιτηθώ από τα δημόσια καθήκοντα για το προσεχές μέλλον και μου έδωσε την άδεια της».