Γιατί ντύθηκε Άγιος Βασίλης ο πρίγκιπας Ηarry; Το βίντεο που έγινε viral

22.12.2019
Γιατί ντύθηκε Άγιος Βασίλης ο πρίγκιπας Ηarry; Το βίντεο που έγινε viral
Ο Δούκας του Sussex φόρεσε το κοστούμι του Άγιου Βασίλη και την άσπρη γενειάδα για να στείλει ως μήνυμα ένα βίντεο-έκπληξη σε παιδιά που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα και παρευρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της φιλανθρωπικής οργάνωσης Scotty's Little Soldiers.

Η Scotty’s Little Soldiers είναι μια εθνική φιλανθρωπική οργάνωση που ιδρύθηκε από τη χήρα στρατιωτικού Nikki Scott και παρέχει υποστήριξη σε παιδιά σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο που έχασαν έναν γονέα κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στις βρετανικές ένοπλες δυνάμεις. Η φιλανθρωπική οργάνωση δημιουργήθηκε στη μνήμη του συζύγου της Scott και πατέρα δύο παιδιών, Corporal Lee Scott ο οποίος σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν το 2009.

Ο φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας Benjamin Wareing ανέβασε το βίντεο στη σελίδα του στο Twitter.

Ο Άγιος Βασίλης Harry είπε: «Ho ho ho! Γεια σας παιδιά, γεια σε όλους του Scotty’s Little Soldiers. Ελπίζω να περνάτε καλά, ακούω ότι υπάρχουν περίπου 190 από εσάς εκεί, γι 'αυτό παρακαλώ να προκαλέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο χάος»!

Θέλοντας να δείξει την υποστήριξη του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του κάθε παιδιού, είπε: «Θέλω να σας ενθαρρύνω να κοιτάξετε και να συνειδητοποιήσετε ότι είστε μέρος μιας οικογένειας, μέρος μιας εκπληκτικής κοινότητας και ότι υπάρχει υποστήριξη για εσάς κάθε μέρα που θα το χρειάζεστε.

Έχοντας συναντήσει μερικούς από σας πριν από μερικά χρόνια, ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς, είστε εξαιρετικά δυνατοί. Ναι, η απώλεια ενός γονέα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά ξέρω ότι κάθε ένας από εσάς βοηθάτε ο ένας τον άλλον και θα έχετε ένα θαυμάσιο μέλλον μπροστά σας».

Φυσικά, ο πρίγκιπας μιλάει από την προσωπική του εμπειρία, άφου έχασε τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana, όταν ήταν μόλις 12 χρονών.

Το χριστουγεννιάτικο πάρτι του φιλανθρωπικού οργανισμού πραγματοποιήθηκε σε ένα πλοίο στον ποταμό Τάμεση και το συγκεκριμένο βίντεο-μήνυμα από τον πρίγκιπα Harry ήταν ένα επιπλέον ξεχωριστό δώρο για τα παιδιά τα οποία έλαβαν ένα ακόμα μήνυμα, αυτή τη φορά από τους παρουσιαστές της τηλεόρασης Holly Willoughby και Phillip Schofield. Έτσι ήταν μια συναρπαστική μέρα για όλους.

Ο Harry τελείωσε το βίντεο λέγοντας: «Οι γονείς σας, δεν θα ξεχαστούν ποτέ και ούτε εσείς δεν θα ξεχαστείτε ποτέ και πραγματικά, πραγματικά ελπίζω και ξέρω ότι όλοι θα φύγετε σήμερα με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Και για τους πιο μικρούς από εσάς, το χαμόγελο πιθανώς θα καλύπτεται και με φαγητό. Να έχετε φανταστικά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο νέο έτος».

Η Nikki Scott είπε: «Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τους Δούκες του Sussex για τo ευγενικό βίντεο-μηνύμα για τα παιδιά του Scotty’s Little Soldiers. Μπορεί να είναι μια δύσκολη εποχή του χρόνου για αυτά τα παιδιά, οπότε η λήψη ενός εγκάρδιου μηνύματος από τον Πρίγκιπα Harry σήμαινε πραγματικά ολόκληρο τον κόσμο για αυτά. Το μήνυμα ήταν μια έκπληξη και τα βλέμματα στα πρόσωπά τους ήταν κάτι ανεκτίμητο».