Πριγκίπισσα Ευγενία: Η πρώτη φωτογραφία με το παιδί της και το όνομά του

20.02.2021
Πριγκίπισσα Ευγενία: Η πρώτη φωτογραφία με το παιδί της και το όνομά του
11 μέρες μετά τη γέννηση του νέου πριγκιπόπουλου έχουμε την πρώτη οικογενειακή πόζα.

Η πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο της, Jack Brooksbank, στις 9 Φεβρουαρίου και μόλις πριν από λίγες ώρες, η βασιλική οικογένεια μοιράστηκε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της οικογένειας αποκαλύπτοντας και το όνομα που επέλεξαν οι γονείς για τον γιο τους.

"Αυτού Υψηλότης πριγκίπισσα Ευγενία και ο κύριος Jack Brooksbank ανακοίνωσαν ότι ονόμασαν τον γιο τους, Αύγουστο Φίλιππο Χωκ Μπρουκσμπανκ (August Philip Hawke Brooksbank).
Το ζευγάρι έχει συγκινηθεί ιδιαίτερα από τις ζεστές ευχές που έλαβε για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού και μοιράζονται με χαρά την πρώτη οικογενειακή τους φωτογραφία", διαβάζουμε στη λεζάντα της φωτογραφίας που, όπως αποκαλύπτεται τράβηξε η μαία του ζευγαριού σε μία επισκεψή της.


Την ίδια φωτογραφία (συν δύο ακόμη) μοιράστηκε και στον δικό της λογαριασμό η ίδια η πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία σύστησε σε όλο τον κόσμο τον γιο της με ιδιαίτερη συγκίνηση.

Ο χαριτωμένος μικρούλης είναι το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ, που αυτό τον καιρό ζει με την ανησυχία για την υγεία του 99χρονου συζύγου της, πρίγκιπα του Εδιμβούργου, ενώ μέσα σε αυτή τη χρονιά αναμένονται ακόμη δυο "αφίξεις" για τη βασιλική οικογένεια. Η κόρη της πριγκίπισσας Άννας -και μεγαλύτερη εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ- Zara Tindall περιμένει το τρίτο της παιδί και η Meghan Markle το δεύτερο. Με το καλό.