Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η πριγκίπισσα Diana ξανά μαζί - Η εικόνα που συγκινεί

18.04.2021
Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η πριγκίπισσα Diana ξανά μαζί - Η εικόνα που συγκινεί
Στον απόηχο της κηδείας του δούκα του Εδιμβούργου που πραγματοποιήθηκε χθες η νοερή συνάντηση του με την πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι, πραγματικά, συγκινητική.

Η βασιλική οικογένεια αποχαιρέτησε χθες (17/4/2021) τον πρίγκιπα Φίλιππο σε μια τελετή που οργανώθηκε βάσει των δικών του οδηγιών. Δεν υπήρξαν επικλήδιοι από τα μέλη της οικογένειας ενώ τα λόγια των κληρικών καθώς και η μουσική που "έντυσε" την ημέρα ήταν καθαρά δική του επιλογή.

Από το “Jubilate” του Benjamin Britten μέχρι τον Ψαλμό 104 του συνθέτη William Lovelady, όλα ήταν προσωπική επιλογή του εκλιπόντως για το τελευταίο του "αντίο".

Η παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ επιβλητική μέσα στη θλίψη της, η δούκισσα του Cambridge ξεχώρισε με την εντυπωσιακή ενδυματολογική επιλογή της αλλά και με τον ρόλο που φαίνεται ότι έπαιξε σε μια πιθανή επανένωση του συζύγου της και του αδελφού του, ύστερα από μία έντονη περίοδο ψυχρότητας.

Το "αντίο" ειπώθηκε! Από τις πάμπολλες αναρτήσεις που είδαμε στο διαδίκτυο για τον δούκα του Εδιμβούργου, ξεχωρίζουμε δύο για την ημέρα αυτή. Η πρώτη έρχεται από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram και "μιλάει" από μόνη της:

Η δεύτερη, έρχεται από την Ανατολή και τον λογαριασμό της καλλιτέχνιδος Autumn Ying, η οποία "είδε" ξανά μαζί τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη νύφη του, πριγκίπισσα Diana και την αποτύπωσε με αυτό τον χαρακτηριστικό τρόπο:

Οι σχέσεις της αδικοχαμένης Diana και του πεθερού της έχουν υπάρξει θέμα μεγάλης συζήτησης ενώ έχει δοθεί στη δημοσιότητα το περιεχόμενο κρυφών μεταξύ τους επιστολών.

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, πάντως, είναι ένα αγαπημένο θέμα της Autumn Ying , η οποία της έχει αφιερώσει πολλές από τις δημιουργίες της.