Πρίγκιπας Φίλιππος: Με αυτή τη φωτογραφία τον αποχαιρετά δημόσια η βασίλισσα Ελισάβετ

17.04.2021
Πρίγκιπας Φίλιππος: Με αυτή τη φωτογραφία τον αποχαιρετά δημόσια η βασίλισσα Ελισάβετ
Σε λίγες ώρες θα τελεστεί η κηδεία του δούκα του Εδιμβούργου και η βρετανίδα μονάρχης -και επί 73 χρόνια σύζυγός του- μοιράζεται μία πολύ προσωπική τους στιγμή.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή στις 9 Απριλίου 2021 "πλήρης ημερών" και τις τελευταίες μέρες η βασιλική οικογένεια τιμά τη ζωή και το έργο του μέσα από σχετικές αναρτήσεις στους επίσημους λογαριασμούς στα social media.

Μία από τις σημερινές έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς έρχεται από την ίδια τη βασίλισσα Ελισάβετ, όπως διαβάζουμε στη λεζάντα. Πρόκειται για μία φωτογραφία του royal ζεύγους που αποτυπώνει με τον πιο όμορφο τρόπο μια πολύ ευτυχισμένη, ανέμελη, ιδιωτική στιγμή τους σε ένα από τα μέρη που αγαπούσαν πολύ και οι δυο.

"Η βασίλισσα επιθυμεί να μοιραστεί αυτή την ιδιωτική φωτογραφία της με τον δούκα του Εδιμβούργου στην κορυφή του Coyles of Muick στη Σκωτία το 2003", διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα από όπου μαθαίνουμε ότι τη φωτογραφία αυτή τράβηξε η νύφη τους, κόμησα του Wessex, Sophie.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου έχει ήδη ξεκινήσει. Εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον κόσμο αναμένεται να συνδεθούν καταλλήλως προκειμένου να παρακολουθήσουν το τελευταίο "αντίο" στον δούκα του Εδιμβούργου, όπως θα προβληθεί από δεκάδες τηλεοπτικά δίκτυα. Αν θέλεις να την παρακολουθήσεις κι εσύ, κάνε κλικ ΕΔΩ.