William και Harry: Έφτασαν χώρια στην κηδεία του παππού τους όμως έφυγαν μαζί - Ο ρόλος της Kate [video]

17.04.2021
William και Harry: Έφτασαν χώρια στην κηδεία του παππού τους όμως έφυγαν μαζί - Ο ρόλος της Kate [video]
Μια εικόνα που είχαμε να δούμε πολύ καιρό και μας γύρισε την π.Μ (προ Μeghan) εποχή!

H κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τελέστηκε σήμερα (17/4/2021) το απόγευμα και εκτός από τη βασίλισσα και τη μοναξιά της που συγκίνησε πολύ κόσμο, τα βλέμματα όλων εστίασαν στις κινήσεις των δύο εγγονών της. Οι πρίγκιπες William και Harry θα βρισκόταν ξανά μαζί ύστερα από τις "βόμβες" που είχε ξεστομίσει ο "μικρός" και η σύζυγός του, Meghan Markle στην Oprah τον περασμένο μήνα. Οι φήμες ήθελαν τον μεγάλο "έξαλλο" και τη βασίλισσα να αναγκάζεται να λάβει μέτρα "χωρίζοντάς" τους στην πομπή προς την εκκλησία. Πράγμα που έγινε φυσικά.

Μετά, όμως, συνέβη κάτι που ξάφνιασε τους πάντες. Με την καλή έννοια, όμως!

Όταν ολοκληρώθηκε η τελετή, η πρώτη που αποχώρησε από το παρεκκλήσι ήταν η βασίλισσα με τη Bentley που την είχε μεταφέρει και κατά την άφιξή τους, και πίσω της ακολούθησαν τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας τα οποία επέστρεψαν μέχρι το κάστρο του Windsor περπατώντας.

Εκεί ακριβώς εντοπίστηκε το παράξενο καθώς ο φακός "τσάκωσε" τους Cambridges μαζί με τον Harry αρχικά να συνομιλούν με έναν από τους κληρικούς της εκκλησίας και αμέσως μετά να παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής μαζί, συνομιλώντας, μάλιστα, σε πολύ καλό κλίμα. Μια εικόνα σαν αυτή που βλέπαμε πολύ συχνά τα χρόνια πριν γνωρίσει τη Meghan ο μικρός πρίγκιπας.

Σύμφωνα με την Telegraph, πάντως, αυτό όχι μόνο τυχαίο δεν ήταν αλλά ήταν αναμενόμενο. Πηγές της εφημερίδας είχαν αναφέρει ότι η δούκισσα του Cambridge, που υπήρξε "αδελφή" για τον Harry για πολλά πολλά χρόνια, ανέλαβε να παίξει τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα στα δυο αδέλφια.

Σε πρώτη φάση, δείχνει ότι τα κατάφερε. Τι θα συμβεί στο μέλλον, θα φανεί! Ιδού και η σημαντική αυτή στιγμή όπως καταγράφηκε από τις κάμερες!