Kate Middleton: 5 ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να μην ήξερες για αυτήν από την προ William εποχή της

13.05.2021
Kate Middleton: 5 ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί να μην ήξερες για αυτήν από την προ William εποχή της
Από απλή μαθήτρια του κολλεγίου St. Andrews στη θέση της μελλοντικής βασίλισσας, η Catherine, όπως λέγεται μετά τον γάμο, ζει το δικό της "παραμύθι" στο πλευρό του πρίγκιπα William, εντυπωσιάζοντας τη βασιλική οικογένεια και τους πολίτες με τη χάρη και τη σταθερή προσήλωσή της στον βασιλικό της ρόλο. Αλλά η Kate δεν ήταν η μαμά τριών πριγκιπόπουλων, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα, όταν για πρώτη φορά τράβηξε τη ματιά του William στο κολέγιο. Και αυτή είναι η Κate της οποίας την ταυτότητα θα προσπαθήσουμε να αποκαλύψουμε παρακάτω. Ιδού μερικά πράγματα που ίσως δεν γνώριζες για τη δούκισσα του Cambridge στην π.Γ. (προ Γουίλιαμ) ζωή της.

Οι γονείς της ήταν (και είναι ακόμη, δηλαδή) ιδιοκτήτες μιας κερδοφόρας επιχείρησης προμηθειών για πάρτι

Πολύ πριν η Kate Middleton συναντηθεί με τον πρίγκιπα William, οι γονείς της αποφάσισαν να ξεκινήσουν την επιχείρηση Party Pieces με την ελπίδα να δώσουν στην οικογένειά τους περισσότερη οικονομική ασφάλεια. Το στοίχημα τους απέδωσε και το ζευγάρι σύντομα έκανε αρκετά για να επενδύσει στα παιδιά τους: για παράδειγμα, στέλνοντας την Kate σε ελίτ σχολεία όπως το Marlborough, όπου ήλθε σε επαφή με την αριστοκρατική κοινωνία και έκανε καλές διασυνδέσεις για τη ζωή της. Για την ιστορία, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέχρι και σήμερα θεωρούν τη συγκεκριμένη επιλογή σχολείου απόλυτα σχεδιασμένη από τη μαμά Carole, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Είχε ένα υπόβαθρο που παρέπεμπε στην εργατική τάξη

Τόσο ο μπαμπάς της, Michael, όσο και η μαμά της, Carole, προέρχονταν από εκλεκτές αγγλικές οικογένειες, με την καταγωγή της Carole να φθάνει πίσω μέχρι τη μητέρα της βασίλισσας και την οικογένεια του Michael να ανήκει σταθερά στους βρετανικούς αριστοκρατικούς κύκλους. Παρόλα αυτά, η θέση τους στην «εργατική τάξη», τόσο της Carole όσο και του Michael ως αεροσυνοδός και ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, αντίστοιχα, φέρεται να έκανε την Camilla, τη δούκισσα της Κορνουάλης, να αναρωτιέται αν η Kate ήταν αρκετά «comme il faux» για να την παντρευτεί ο William. Στο τέλος, φυσικά, όλες ξέρουμε ποιος κέρδισε αυτόν τον πόλεμο…

Ήταν ντροπαλή και άγαρμπη ως νεαρό κορίτσι

Σύμφωνα με το Royals at War, η πρώτη φίλη που έκανε η Kate όταν πήγε στο νέο της σχολείο Marlborough, περιγράφει τη δούκισσα ως «ντροπαλή και αδέξια», ενώ μια άλλη λέει ότι ήταν «λεπτή και χλωμή», με «πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση». Ένας δάσκαλός της ισχυρίστηκε επίσης ότι η δούκισσα ήταν τόσο νευρική στις πρώτες μέρες της που σχεδόν δεν μιλούσε καθόλου - αλλά όλοι την περιγράφουν ότι έκανε πολλούς φίλους όσο πέρναγε ο καιρός.

Έδωσε υποσχέσεις ως πωλήτρια

Ενώ μεγάλωνε (και λίγο μετά τις πανεπιστημιακές της σπουδές), η Kate συνήθιζε να βοηθά τη μαμά Carole με την επιχείρηση και τα πήγαινε πολύ καλά.

«Η Catherine ήταν φανταστική εμπόρος», είπε μια από τις συναδέλφους της από εκείνη την εποχή. «Όλοι τη βλέπουν τώρα ως μητέρα και μελλοντική βασίλισσα - ό, τι κι αν σημαίνει αυτό. Αλλά έχει ένα έξυπνο μάτι και είναι πολύ ρεαλίστρια».

Συνήθιζε να κάνει φάρσες δείχνοντας τα οπίσθια της σε φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη

Εδώ είναι μια ιστορία που δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι θα ακούγαμε για την Kate Middleton! Σύμφωνα με τους πρώην συμμαθητές της στο κολλέγιο Marlborough, στην Κate άρεσαν οι φάρσες, και η αγαπημένη της ήταν να δείχνει τα οπίσθια της σε φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη.

«Είχε μια παιδική αγάπη για τις φάρσες και σε κάποια φάση έδειχνε τα οπίσθια της από τα παράθυρα του κοιτώνα της, εκπλήσσοντας τα αγόρια του κολλεγίου, μια συνήθεια που ενέπνευσε το τρυφερό ψευδώνυμο Middlebum (bum είναι τα οπίσθια)», εξηγεί το Royals at War. «Σκαρφαλώνοντας στο παράθυρο του κοιτώνα, προς έκπληξη των φίλων της που δεν πίστευαν ότι θα το κάνει, η Κate κατέβαζε τα εσώρουχα της και κορόιδευε τους περαστικούς δείχνοντας τα οπίσθια της και κουνώντας τα στο παράθυρο. Η Kate γέλαγε δυνατά καθώς τα έκπληκτα πλήθη πανηγύριζαν και την παρακινούσαν».

Αν θέλεις να δεις μερικές πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες της δούκισσας του Cambridge πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα William, κάνε κλικ στον σύνδεσμο