Meghan Markle: Μήπως μόλις πρόδωσε το όνομα της αγέννητης κόρης της; Η λεπτομέρεια που πρόσεξαν οι royal fans

13.05.2021
Meghan Markle: Μήπως μόλις πρόδωσε το όνομα της αγέννητης κόρης της; Η λεπτομέρεια που πρόσεξαν οι royal fans
Ένα όνομα που δεν "παίζει" καν στα γραφεία στοιχημάτων. Λες;

Ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle περιμένουν το δεύτερο παιδί τους σε λίγο καιρό. Ένα κοριτσάκι που θα έρθει να συμπληρώσει την ευτυχία τους και να κάνει τον πρωτότοκο, Archie, ο οποίος μόλις συμπλήρωσε δύο χρόνια ζωής, μεγάλο αδελφό.

Οι Sussexes συνεχίζουν να ζουν μακριά από τη βασιλική οικογένεια με την απόσταση μεταξύ τους να συνεχίζει να είναι τεράστια -και όχι μόνο μετρώντας την χιλιομετρικά.

Μετά τη συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah Winfrey όπου, στην ουσία, τους κατηγόρησαν -μεταξύ άλλων- για ρατσιστική συμπεριφορά, οι σχέσεις των Sussexes με τους υπόλοιπους royals έχουν διαταραχθεί σοβαρότατα, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και δημόσια όταν ο Harry βρέθηκε για λίγες μέρες στο Λονδίνο προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.

Ο χρόνος μόνο θα δείξει αν η απόσταση μεταξύ τους μικρύνει κάποια στιγμή. Προς το παρόν, το βέβαιο είναι ότι ο Harry και η Meghan ετοιμάζονται να γιορτάσουν την τρίτη επέτειο του γάμου τους την ερχόμενη εβδομάδα (19/5) και ότι το κοριτσάκι τους έρχεται σύντομα.

Όπως είναι φυσικό, ένα από τα αγαπημένα θέματα των γραφείων στοιχημάτων αυτό τον καιρό είναι το όνομα που θα πάρει αυτή η μικρούλα. Είναι πολλές οι επιλογές που έχουν υπογραμιστεί από τους απανταχού royal editors ενώ αυτή που θέλει τους Sussexes να ονομάζουν τη θυγατέρα τους Diana, όχι και τόσο πιθανή.

Ένα από τα επικρατέστερα είναι το Philippa, προς τιμή του δούκα του Εδιμβούργου που πέθανε πρόσφατα, ενώ υψηλή απόδοση έχει ακόμη και το όνομα της προγιαγιάς Ελισάβετ.

Με την αντίστροφη μέτρηση για τη γέννηση της μικρούλας να έχει ήδη ξεκινήσει, πάντως, αποκρυπτογραφώντας την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη της Meghan στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το "Global Citizen’s VAX Live: The Concert to Reunite" μέσω του οποίου προωθείται η ανάγκη για εμβολιασμό όλου του κόσμου, οι royal fans πρόσθεσαν στη λίστα με τα πιθανά ονόματα ακόμη ένα.

Με τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις, η Meghan μίλησε για τη χαρά που νιώθουν η ίδια και ο Harry για την κόρη τους που έρχεται, τονίζοντας γενικότερα τη θέση των γυναικών στην κοινωνία. Για την περίπτωση, η Meghan είχε επιλέξει ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Carolina Herrera γεμάτο παπαρούνες. Σε αυτές οι αετομάτηδες θαυμαστές αναγνώρισαν ένα "Hint" για το όνομα της μικρής. "Poppy"! Η παπαρούνα στα αγγλικά.

Ιδού το βίντεο αυτής της εμφάνισης και στη συνέχεια η θεωρία που στηρίζει την εικασία περί επιλογής ονόματος.

Γιατί "Poppy", λοιπόν... Η παπαρούνα είναι σύμβολο της ανάμνησης και της ελπίδας, εξ ου και τη φορούν στο πέτο όλοι για τις εκδηλώσεις για τους στρατιωτικούς και βετεράνους στο Ηνωμένο Βασίλειο (Remembrance Day) O Harry, θυμίζουμε, έχει στενούς δεσμούς με τον στρατό και ίσως το όνομα αυτό να είναι όντως ταιριαστό.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι η παπαρούνα είναι το επίσημο φυτό της Καλιφόρνια, του μέρους που επέλεξαν οι Sussexes να κάνουν πατρίδα μακριά από τις πατρίδες τους, όταν μετακόμισαν στον Λος Άντζελες στον Μάρτιο του 2020.

Τέλος, οι royal fans που υποστηρίζουν τη θεωρία της παπαρούνας, θυμίζουν ότι η μητέρα της Meghan, Doria, αποκαλούσε την κόρη της "Λουλούδι μου", έτσι κι αλλιώς, ενώ υπογραμμίζεται η βούληση του ζεύγους, "το όνομα της κόρης τους να σημαίνει κάτι", όπως την έχουν μεταφέρει εδώ και καιρό πηγές κοντά τους.

Εμείς να προσθέσουμε στη θεωρία αυτή ότι ως δισύλλαβο, το όνομα αυτό παίρνει ένα credit παραπάνω, καθώς ενδεχομένως να αποτελεί ζητούμενο του ζεύγους: Όλοι οι Sussexes με δισύλλαβα ονόματα! Όσο για το πώς ακούγεται το "Archie και Poppy" μαζί; Αν αρέσει στους γονείς, εμάς μας περισσεύει!

Για την ιστορία, πάντως, θυμίζουμε ότι το όνομα της Diana έχει ήδη "ακουστεί" σε διαδόχους της (αν και τρίτο στη σειρά). Η μοναχοκόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton βαφτίστηκε ως "Charlotte Elizabeth Diana". Τρία ονόματα που τιμούν ταυτόχρονα όλες τις ρίζες της οικογένειας, με το πρώτο -και βασικό- να "καλύπτει" τόσο τον παππού Charles αλλά και τη γιαγιά Carole. Τα υπόλοιπα δύο είναι προφανείς αναφορές στην προγιαγιά και τη γιαγιά της μικρής, που πριν από λίγο καιρό συμπλήρωσε τα έξι χρόνια ζωής.