Μeghan Markle: Το κρυφό μήνυμα στο βιβλίο της με αποδέκτη τη βασίλισσα Ελισάβετ

15.05.2021
Μeghan Markle: Το κρυφό μήνυμα στο βιβλίο της με αποδέκτη τη βασίλισσα Ελισάβετ
Παρά τη στιγμιαία ανακωχή μεταξύ του πρίγκιπα Harry και της οικογένειάς του, στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου τον περασμένο μήνα, το αίμα, φαίνεται ότι, συνεχίζει να σιγοβράζει.

Ο Harry και η σύζυγός του, Μeghan Markle, προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους στις ΗΠΑ, ανεξάρτητα από τη βασίλισσα, με την πρώην ηθοποιό Μeghan να ανακοινώνει πρόσφατα το τελευταίο της τόλμημα - ένα παιδικό βιβλίο.

Το Bench, το οποίο είναι η πρώτη απόπειρα της Meghan να γίνει συγγραφέας ενός βιβλίου για παιδιά, παρουσιάζει την ιστορία μιας σχέσης πατέρα-γιου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εμπνέεται από τη σχέση του συζύγου της Harry με τον δίχρονο γιο τους Archie.

Αλλά μήπως θα μπορούσε το πολυσυζητημένο ζευγάρι να χρησιμοποιεί το βιβλίο για να στείλει ένα μήνυμα στη βασιλική οικογένεια και να προκαλέσει περαιτέρω ένταση;

Σύμφωνα με τον ειδικό επί βασιλικών θεμάτων Phil Dampier, το γεγονός ότι ο φανταστικός πατέρας του βιβλίου φοράει μια στρατιωτική στολή, θα μπορούσε να είναι ένα σκόπιμο χτύπημα από τους Meghan και Harry προς το παλάτι.

«Η Meghan δείχνει πιθανώς πόσα σήμαινε ο στρατός για τον Harry και πόσο αναστατωμένος είναι που χάνει τους στρατιωτικούς του τίτλους», δήλωσε ο Dampier στη Sun.

«Για τον Ηarry, ο οποίος αγάπησε πολύ τον στρατό και στη συνέχεια ίδρυσε τους εξαιρετικά επιτυχημένους αγώνες Invictus για τραυματίες στρατιώτες, η απώλεια των τίτλων ήταν το πικρότερο μέρος του" Megxit"».

Πρίγκιπας Harry: Η Meghan, η Diana, η ψυχοθεραπεία, ο γενετικός κύκλος του πόνου και η... Αχίλλειος Πτέρνα του - 10 αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Μετά το Megxit, όταν ο Harry και η Meghan αποχώρησαν από τα βασιλικά καθήκοντά τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, η βασίλισσα τελικά επέλεξε να αφαιρέσει από τον εγγονό της όλους τους στρατιωτικούς τίτλους του.

Πάνω από ένα χρόνο μετά την επίσημη αποχώρηση του ζευγαριού από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η Meghan, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει αυτό το παιδικό βιβλίο.

«Το Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα για τον άντρα μου την Ημέρα του Πατέρα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του Archie», είπε η δούκισσα του Sussex σε δήλωση της. «Αυτό το ποίημα έγινε αυτή η ιστορία».

Τι να πούμε και εμείς! Σίγουρα Meghan, εσύ ξέρεις καλύτερα...

Νικολέτα Μακρή