Πρίγκιπας Harry: Αποκάλυψε το απίστευτο μέρος του πρώτου του ραντεβού με την Meghan

17.05.2021
Πρίγκιπας Harry: Αποκάλυψε το απίστευτο μέρος του πρώτου του ραντεβού με την Meghan
Μπορεί να είναι ένας πρίγκιπας με πρόσβαση σε παλάτια και σε όλες τις πιο όμορφες πολυτέλειες στη ζωή, αλλά όταν ήρθε η ώρα του πρώτου ραντεβού του πρίγκιπα Harry και της Μeghan στο Λονδίνο, το ζευγάρι επέλεξε μια πολύ χαμηλών τόνων τοποθεσία.

Μιλώντας στο podcast του Αμερικανού ηθοποιού Dax Shepard, ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε ότι συναντήθηκε το 2016 με τη σύζυγό του σε ένα σούπερ μάρκετ του Λονδίνου, όταν άρχισαν να πρωτοβγαίνουν, μετά τη γνωριμία τους από έναν κοινό φίλο.

«Την πρώτη φορά που η Meghan και εγώ συναντηθήκαμε, όταν ήρθε να μείνει μαζί μου, ήταν σε ένα σούπερ μάρκετ στο Λονδίνο, προσποιούμενοι ότι δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον, γι 'αυτό στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλον από την άλλη πλευρά των διαδρόμων» αποκάλυψε ο 36χρονος.

«Υπήρχαν άνθρωποι που με κοίταζαν με έκπληκτα βλέμματα και έρχονταν σε μένα και με χαιρετούσαν», είπε ο Harry φέρνοντας στο μυαλό του εκείνη την ημέρα που συναντήθηκε κρυφά με την Meghan.

«Της έστειλα μήνυμα λέγοντας “είναι αυτό το σωστό;” και είπε, “όχι, θες αλουμινόχαρτο” και εγώ απάντησα “που είναι το αλουμινόχαρτο”;

Ήταν ωραία, φορούσα ένα καπέλο του μπέιζμπολ, κοίταζα προς τα κάτω στο πάτωμα, προσπαθώντας να περάσω απαρατήρητος. Είναι εκπληκτικό πόσες τσίχλες βλέπεις, γίνεται ένας χαμός!».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του με τον Shepard, ο Harry ρωτήθηκε επίσης για το πώς είναι στην πραγματικότητα να παντρευτείς με έναν πρίγκιπα.

Ο Harry τότε απάντησε ότι η γυναίκα του είναι αυτή που «θα μπορούσε να δώσει την πιο απίστευτη εξήγηση σε αυτό».

Στο podcast αυτό, ο Harry είπε πολλά ακόμη, ενδιαφέροντα πράγματα, που, όμως, έφεραν σε δύσκολη θέση τη βασιλική οικογένεια ακόμη μία φορά. Όπως, παράδειγμα, όταν παρομοίωσε το να μεγαλώνεις στο παλάτι ως "ένα μείγμα μεταξύ του The Truman Show και του να ζεις σε έναν ζωολογικό κήπο".

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι του Παλατιού που, σύμφωνα με πληροφορίες, δηλώνουν έξαλλοι και υποστηρίζουν ότι πρέπει να μπει τέλος στην "ασυλία" του πρίγκιπα και της συζύγου του. "Δεν μπορούν να βγαίνουν δημόσια και να λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι", τονίζουν, ζητώντας να τους αφαιρεθούν, συνολικά όλοι οι τίτλοι.

Για να δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν, το ζευγάρι ετοιμάζεται να γιορτάσει την τρίτη επέτειο του γάμου τους σε δυο μέρες (19/5/2021)