"The Me You Don' t See": Η σειρά ντοκιμαντέρ του Harry και της Oprah έχει trailer - Κάνει ένα "πέρασμα" και η Meghan [video]

17.05.2021
"The Me You Don' t See": Η σειρά ντοκιμαντέρ του Harry και της Oprah έχει trailer - Κάνει ένα "πέρασμα" και η Meghan [video]
Θέμα των εκπομπών είναι η ψυχική υγεία και το πρώτο δείγμα είναι ιδιαίτερα "δυνατό".

Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer για τη σειρά ντοκιμαντέρ που υπογράφουν από κοινού ως συν-δημιουργοί και συμπαραγωγοί η Oprah Winfrey και ο πρίγκιπας Harry και έχει ήδη γίνει viral.

Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στην ψυχική υγεία που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Μαΐου στην Apple TV+ και σκοπό έχει να διώξει το σκοτάδι που μπορεί να σκεπάζει τα όσα γνωρίζει ή πιστεύει κανείς για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Για τον σκοπό αυτό, ο Harry και η Oprah ενώνουν τις δυνάμεις τους και καθοδηγούν συζητήσεις για τη συναισθηματική σταθερότητα και την ψυχική υγεία ενώ παράλληλα ανοίγουν και οι ίδιοι τις καρδιές τους και μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες.

Μαζί τους, για τον λόγο αυτό, ειδικοί του χώρου αλλά και διάσημοι φίλοι τους που αποφασίζουν να μιλήσουν για το δικό τους "ταξίδι" με σκοπό να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους που πιθανότατα δεν έχουν τη δύναμη να το κάνουν μόνοι.

Μεταξύ των γνωστών ονομάτων που βλέπουμε στην παρέα είναι η Lady Gaga, o σεφ Rashad Armstead, ο άσσος του NBA και των San Antonio Spurs’, DeMar DeRozan, η πολυβραβευμένη Glenn Close και πολλοί άλλοι.

Ιδού το trailer μιας σειράς που αναμένεται με ενδιαφέρον, ενώ προς το τέλος του (2:35) βλέπουμε και τη Meghan να κάνει το cameo της, υπογραμμίζοντας τη σημειολογική επιλογή T-Shirt που έχει κάνει για την περίσταση -"Raising The Future" (Ανατρέφοντας το μέλλον) διαβάζουμε και αν κρίνουμε από την "έλλειψη" της κοιλίτσας της, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα γυρίσματα έγιναν πολλούς μήνες πριν, εφόσον όπου νά'ναι η δούκισσα γεννά το κοριτσάκι της.