Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτή ήταν η μοναδική επιθυμία της αμέσως μετά την κηδεία του Φίλιππου

17.05.2021
Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτή ήταν η μοναδική επιθυμία της αμέσως μετά την κηδεία του Φίλιππου
Όσα αποκάλυψε ο Mike Tindall

Πριν μερικές εβδομάδες, απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ελισάβετ θέλησε να πενθήσει τον αγαπημένο της σύζυγο με τον δικό της τρόπο μετά την κηδεία του. Σύμφωνα με τον Mike Tindall, σύζυγο της εγγονής της βασίλισσας Zara Tindall, η βασίλισσα ήθελε να είναι μόνη.

Μeghan Markle: Το κρυφό μήνυμα στο βιβλίο της με αποδέκτη τη βασίλισσα Ελισάβετ

Όπως αποκάλυψε ο Tindall σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη στην βρετανική εκπομπή 'Good Morning Britain', η βασίλισσα ζήτησε από όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να την αφήσουν μόνη της μετά την κηδεία και φυσικά όλοι το σεβάστηκαν.

Η βασιλική οικογένεια χρειάστηκε να κάνει κάποιες αλλαγές στα αρχικά σχέδια της κηδείας εξαιτίας της πανδημίας με μόνο 30 συγγενείς και φίλους να επιτρέπονται στην τελετή: "Ήταν δύσκολο αλλά η κηδεία οργανώθηκε πολύ καλά. Νομίζω ότι θα ήταν πιο ευτυχισμένος με τον τρόπο που έγινε” είπε ο Tindall.

Πρίγκιπας Harry: Η Meghan, η Diana, η ψυχοθεραπεία, ο γενετικός κύκλος του πόνου και η... Αχίλλειος Πτέρνα του - 10 αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Ο Tindall είπε επίσης πως η βασίλισσα διαχειρίστηκε το πένθος της με αξιοζήλευτο τρόπο: "Η αγάπη μου για τη βασίλισσα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Καθόταν εκεί μόνη της, απομονωμένη, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος αυτή την περίοδο, για να είναι το καλό παράδειγμα. Είναι απίστευτη, πραγματικά απίστευτη”.