Harry και William: Η βασίλισσα Ελισάβετ σε ρόλο ειρηνοποιού - Η απρόσμενη επίσκεψη και η πρόσκληση που σημαίνει πολλά

28.06.2021
Harry και William: Η βασίλισσα Ελισάβετ σε ρόλο ειρηνοποιού - Η απρόσμενη επίσκεψη και η πρόσκληση που σημαίνει πολλά
Τελικά δεν θα είναι η Kate που θα αναλάβει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των δύο πριγκίπων, αλλά η ίδια η γιαγιά τους.

Οι σχέσεις ανάμεσα στα δυο royal αδέλφια πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και, δυστυχώς, πέρα από μία "αναλαμπή" που φάνηκε ότι είχαν μετά την κηδεία του παππού τους, οι "ειδικοί" δεν διαβλέπουν φως στην άκρη του τούνελ.

Δεν είναι λίγοι οι royal editors που υποστηρίζουν ότι "όσο ο Harry είναι τόσο 'τυλιγμένος' στο δαχτυλάκι της Meghan, ο William 'δεν τον βλέπει' μπροστά του τον 'μικρό' που έχει σηκώσει μπαϊράκι".

Ο πρωτότοκος του Καρόλου και της Diana, ωστόσο, φαίνεται διατεθειμένος να βάλει στην άκρη τις διαφορές που έχει με τον αδελφό του για έναν και μόνο λόγο και αυτός είναι η μητέρα τους.

Την 1η Ιουλίου, την ημέρα που, αν ζούσε, η πριγκίπισσα της Ουαλλίας θα συμπλήρωνε τα 60 χρόνια ζωής έχει προγραμματιστεί εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια αγάλματός της στους κήπους του Kensington και συγκεκριμένα στο Sunken Garden.

Για τον λόγο αυτό, ο Harry έχει ήδη φτάσει στο Λονδίνο και βρίσκεται σε καραντίνα στο Frogmore Cottage. Η Meghan δεν έχει έρθει μαζί του. Έμεινε στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια μαζί με τον δύο ετών γιο τους, Archie και την 3 εβδομάδων κόρη τους, Lili.

Έτσι όπως προέκυψαν οι σχέσεις του ζεύγους με τη βασιλική οικογένεια μετά τις δημόσεις αποκαλύψεις εναντίον τους, η παρουσία της Meghan μόνο περισσότερη ένταση θα προκαλούσε.

Στην εκδήλωση δεν θα παραστεί ούτε η Kate, αλλά ούτε ο Κάρολος. Στόχος των διοργανωτών είναι να μην παρεκλίνει το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και των συμμετεχόντων από το κέντρο της εκδήλωσης, που δεν είναι άλλο από την Diana -και τους γιους της, σε σχέση με αυτούς. Είναι γεγονός πως αν παρευρίσκονταν είτε ο Κάρολος, είτε κάποια από τις νύφες του, το ενδιαφέρον θα... παραστράτιζε.

Έτσι κι αλλιώς, μόνο και μόνο το γεγονός ότι θα βρεθούν πλάι πλάι τα δυο αδέλφια, από μόνο του είναι "κάτι". Δεν χρειαζόταν επιπλέον "περιστροφές".

Η επίσκεψη που ξάφνιασε

Αυτό που συζητήθηκε πολύ, ωστόσο ήταν η επίσκεψη που φάνηκε ότι έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ στον εγγονό της, Harry, αμέσως μόλις έφτασε στη χώρα. Συγκεκριμένα, μισή ώρα μετά την άφιξη του πρίγκιπα στο Frogmore Cottage η βασίλισσα εθεάθη να φτάνει στον χώρο με το αυτοκίνητό της.

Λέγεται, λοιπόν, ότι η Ελισάβετ ανέλαβε να υποδεχτεί τον "άσωτο" εγγονό και, ίσως, να τον κάνει να νιώσει όμορφα, προκειμένου να προλάβει αντιδράσεις. Λέγεται μάλιστα ότι προσκάλεσε τον Harry και τη Meghan, επίσημα, στους εορτασμούς του Ιωβηαίου της, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστοί οι όποιοι ρόλοι τους ανέθεσε -και αν.

Μία κίνηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν. Για να δούμε, όμως, πώς θα εξελιχθεί.