«Άγριες Μέλισσες»: Η Ανετ αυτοκτόνησε και το Twitter τη θρηνεί, αποθεώνοντας την Κάτια Δανδουλάκη

03.06.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η Ανετ αυτοκτόνησε και το Twitter τη θρηνεί, αποθεώνοντας την Κάτια Δανδουλάκη
Το spoiler κυκλοφορούσε εδώ και καιρό, όμως, όπως λέει και ο λαός μας, "Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις".

Όπως περιμέναμε, το σημερινό (3/6/2021) προτελαυταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 ήταν πολύ δυνατό σε συγκινήσεις και αγωνία.

Υπό τις εντολές της Μυρσίνης, ο Μελέτης αναθέτει, έναντι αδράς αμοιβής, στον Αχιλλέα Μεγαρίτη και τους Αβάντες του να βάλουν φωτιά σε διάφορα σημεία στο Διαφάνι, έτσι ώστε να αναγκάσουν σε όλους εκείνους που ανέλαβαν να κρατήσουν τις αδελφές Σταμίρη ασφαλείς, να απομακρυνθούν από το σπίτι τους.

Τα κορίτσια έχουν κοντά τους τον Μιλτιάδη και πέφτουν στην παγίδα του Μεγαρίτη, τον οποίο και βάζουν μέσα στο σπίτι τους, πιστεύοντας ότι είναι τραυματισμένος. Μαζί με εκείνον, όμως, στο σπίτι μπαίνουν και τρία πρωτοπαλίκαρά του, τα οποία "αναλαμβάνουν" από μία αδελφή, ενώ ο ίδιος ο Μεγαρίτης, μαχαιρώνει -και μάλιστα δυο φορές- τον Μιλτιάδη.

Εκείνος, αν και σοβαρά τραυματισμένος, καταφέρνει και τους σκοτώνει όλους, σώζωντας τα κορίτσια, χωρίς όμως να καταφέρει να αποσπάσει την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητα του ανθρώπου που τον προσέλαβε.

Την ίδια στιγμή, στις αποθήκες του συνεταιρισμού αγνοούνται ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος καθώς ο δεύτερος μπήκε μέσα στο φλεγόμενο κτίριο προκειμένου να σώσει τον αδελφό του που είχε προηγηθεί και είχε λιποθυμήσει. Στο τέλος του επεισοδίου βλέπουμε τη Μυρσίνη να τους ψάχνει, ένα βήμα πριν αποκαλύψει ότι από το δικό της χέρι προκλήθηκε αυτή η "κόλαση" σε όλο το χωριό.

Ένα άλλο μέτωπο, όμως, έμελλε να "λυγίσει" τον κόσμο όλο και αυτό αφορούσε στην Ανέτ Ρουσσώ, η οποία "αποχαιρέτησε" σήμερα με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο.

Η σκηνή μεταξύ Ανέτ και Μελέτη την ώρα που εκείνος αποκαλύπτει με πάθος στη μητέρα του "την αλήθεια του", απλά, δεν περιγράφεται. Η Ανέτ μαθαίνει όχι μόνο ότι ο γιος της έχει σκοτώσει τον βοσκό, τον Κλεομένη και τον Γιάννο, αλλά και ότι δεν νιώθει τις παραμικρές τύψεις γι' αυτές του τις πράξεις.

Ευχή και κατάρα του έδωσε του γιου της η Ανέτ να συνέλθει αμέσως μόλις του είπε: "Σήμερα με σκότωσες κι εμένα. Έχεις και το δικό μου αίμα στα χέρια σου".

Είχε αποφασίσει τι έπρεπε να κάνει.

Πήγε στο πατρικό της και ζήτησε να μιλήσει με τον Δούκα ενώ είχε γεμίσει δυο ποτήρια κρασί να μοιραστεί μαζί του. Στο ένα, είχε βάλει στριχνίνη. Στο δικό της. Η σκηνή ήταν σπαρακτική με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Λεωνίδα Κακούρη να δίνουν τους καλύτερους εαυτούς τους, συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές και τους χρήστες του Twitter που τους αποθέωσαν. Ιδού μερικά παραδείγματα για του λόγου το αληθές.