«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ράκος ο Ακύλας - Τον εραστή της γυναίκας του έψαχνε, εκείνον του γιου του βρήκε! [video]

07.12.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ράκος ο Ακύλας - Τον εραστή της γυναίκας του έψαχνε, εκείνον του γιου του βρήκε! [video]
Τόση αλήθεια, μάλλον, δεν μπορεί να την αντέξει ο Ακύλας!

Στο χθεσινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες» είδαμε τον Ακύλα να παρακολουθεί τις κουβέντες της Ζωής προκειμένου να ανακαλύψει ποιος είναι ο εραστής της -γιατί το ότι έχει εραστή το γνωρίζει ήδη. Αντί να μάθει αυτό ζητά όμως, πέφτει επάνω σε μια πληροφορία που ούτε ζήτησε ούτε του είναι εύκολο να αποδεχτεί.

Έχοντας παγιδεύσει το τηλέφωνο του σπιτιού τους, ο Ακύλας υποκλέπτει συζήτηση του γιου του με τον δικό του εραστή. Ακούει τον Λευτέρη να μιλά συνωμοτικά με έναν άντρα, ο Μεγαρίτης και δεν θέλει να πιστέψει αυτά που ακούει. Τον ακολουθεί, λοιπόν και στο θέατρο θα βρεθεί μπροστά σε μια αλήθεια που δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Τα Spoilers θέλουν τον Ακύλα να σπάει στο ξύλο τον μοναχογιό του και εκείνον να βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Λενιώς, μέχρι τη στιγμή που μην αντέχοντας την πίεση... αυτοκτονήσει.

Αυτά, φυσικά, αναμένεται να φανεί αν όντως συμβούν στο μέλλον.

Προς το παρόν, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε μέχρι κάποιο σημείο την εξέλιξη σε αυτό το μέτωπο ενώ ως προς τα υπόλοιπα, περιμένουμε τα εξής:

Το Στρατοδικείο του Λάμπρου ξεκινά με την κατάθεση των μελών του ΕΑΚ, Ασβεστά και Τουβάκη, που τον παρουσιάζουν ως υπαρχηγό της οργάνωσης.

Η Ελένη, απελπισμένη, βασίζει τις ελπίδες της στον Ζάχο που τη διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να το ψάχνει. Δεν μπορεί, όμως, να κρυφτεί απ’ τη Μάρω που καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ακόμα συναισθήματα για την Ελένη.

Ο Ακύλας δίνει την αρχηγία των Αβάντων στον Μελέτη, ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του. Θα βρεθεί, όμως, μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη! Ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του, η Μυρσίνη, όμως, δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα.

Ο Τόλλιας πηγαίνει στον Νομάρχη για να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά. Ο Μόρτζος ζητά απ’ τον Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία καθώς τον βλέπει σαν μελλοντικό γαμπρό του.