GNTM: Αποχώρησε, ξανά, ο Αγγαίος - Η πρώτη ανάρτηση και τα προγνωστικά

08.12.2021
GNTM: Αποχώρησε, ξανά, ο Αγγαίος - Η πρώτη ανάρτηση και τα προγνωστικά
Η τελική τετράδα μια ανάσα πριν από τον τελικό.

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν ακόμη μία φορά με την αποχώρηση του Αγγαίου από το παιχνίδι. Ο Σαντορινιός personal trainer είναι από τα μοντέλα που μπήκαν ξανά στο παιχνίδι μετά την πρώτη αποχώρησή τους και η δεύτερή του ευκαιρία έφτασε ως το Top 5.

Η χθεσινή δοκιμασία έφερε τους παίκτες σε έναν επιβλητικό πύργο στη Μάνη όπου έπρεπε να δώσουν δύο λήψεις με θέμα αλληγορικό. Το ζητούμενο ήταν να αποτυπωθεί σε μία διπλή λήψη το ταξίδι των μοντέλων στο #GNTMgr και η κατάκτηση του «κάστρου του μόντελινγκ». Μία λήψη στην είσοδο του κάστρου και μία στην... κορυφή!

Οι λήψεις του Αγγαίου δεν ικανοποίησαν τους κριτές (παρόλο που εκείνος είχε τις αντιρρήσεις του επί του θέματος, όπως είπε μαζί με το "αντιό" του) και αποχώρησε από το παιχνίδι. Ιδού τα τελευταία του λόγια on camera.

Στην αντίπερα όχθη, ήταν η Κυβέλη εκείνη που πήρε τη δουλειά παρά ακόμη ένα disavantage που είχε. Οι κριτές της έπλεξαν το εγκώμιο ενώ η ίδια φάνηκε γεμάτη ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση απέναντι στον επερχόμενο τελικό.

Στο Top 4 λοιπόν έχουμε την Ειρήνη (Golden Pass του φετινού διαγωνισμού), την Κυβέλη, την Όλγα και τον Κωνσταντίνο, με τα spoilers να θέλουν το τίτλο να "παίζεται" μεταξύ των δύο πρώτων κοριτσιών.

Στο μεταξύ ο Αγγαίος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μέσω της οποίας δήλωσε την πεποίθησή του πως "Όλα τώρα ξενικούν" και ευχαρίστησε τους πάντες! Ιδού:

Μια πόρτα μολις εκλεισε και ανοίγουν πολλες καινούριες. Μια ακραια εμπειρία που έφτασε στο τέλος της. Μου εμαθε παρά πολλα πράγματα, μέσα από αυτη εξελίχθηκα τοσο ως ανθρωπος οσο και ως μοντελο. Ηταν μεγάλη μου τιμη που συνεργάστηκα με άπειρους αξιόλογους ανθρωπους. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κοουτς @yiorgoskaravas_official στους κριτές @genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos που με στήριξαν και με πίστευαν σε όλη μου την πορεία στον διαγωνισμό. Αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μου δείχνετε απεριόριστη αγάπη <3

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο crew του gntm <3 @johada13 @vourmanos @geo_beza @stavroolaki @giannis_mikros @lnafsika @vinaneofotistou @dimitris_belitsis @olia_likou @starchanneltv @gntmgr @deltio_ripou @katerinapappaki
@clio_akacloclo

Και όπως είπα μπορεί να τελείωσε το gntm εδώ αλλά για εμένα τώρα ξεκινάει το παιχνίδι;))

Όσο για το επόμενο επεισόδιο; Ιδού μια πρώτη γεύση