Κάτι ψήνουν οι celebrities

25.06.2010
Τέσσερις επώνυμοι γίνονται σεφ για μία μέρα. «Κάτι ψήνεται» την Κυριακή το βράδυ στον Alpha, με τους Σίσσυ Φειδά, Γιώργο Σατσίδη, Έλενα Παπαβασιλείου και Φώτη Σπύρο να επιδίδονται στη μάχη της κουτάλας και των εντυπώσεων!

Τέσσερις επώνυμοι γίνονται σεφ για μία μέρα. «Κάτι ψήνεται» την Κυριακή το βράδυ στον Alpha, με τους Σίσσυ Φειδά, Γιώργο Σατσίδη, Έλενα Παπαβασιλείου και Φώτη Σπύρο να επιδίδονται στη μάχη της κουτάλας και των εντυπώσεων! Όποιος καταφέρει να ετοιμάσει το τέλειο δείπνο θα αναδειχθεί νικητής και θα δώσει το χρηματικό έπαθλο για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η κάμερα της εκπομπής τους ακολουθεί για τέσσερις μέρες, καταγράφει όλες τις προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά, ενώ οι ίδιοι μοιράζονται μαζί μας τα γαστριμαργικά τους μυστικά. Η Σίσσυ Φειδά, που είναι από την Καλαμάτα και ξέρει από καλό λάδι, βάζει τα δυνατά της, προκειμένου να φτιάξει από την αρχή ένα δείπνο-έκπληξη. Ο κοσμογυρισμένος Γιώργος Σατσίδης κάνει τα πάντα για να προσφέρει στους καλεσμένους του φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών. Η Έλενα Παπαβασιλείου θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης οικοδέσποινας και επιστρατεύει όλες τις δυνάμεις της, ενώ ο γνωστός ηθοποιός Φώτης Σπύρος δεν χάνει το χιούμορ του ούτε στην κουζίνα. Το σπέσιαλ δείπνο κλείνει με το συγκρότημα Κόκκινα χαλιά, που ανεβάζει το κέφι στο κόκκινο και όλοι μαζί μας εύχονται καλό καλοκαίρι.