Απειλούν με ροζ βίντεο πασίγνωστους πρωταγωνιστές σειράς!

27.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έναν εφιάλτη ζουν δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε πετυχημένη σειρά της Κύπρου. Οι δύο ηθοποιοί είναι από την Ελλάδα, αλλά αυτή την εποχή δουλεύουν σε κυπριακή σειρά, της οποίας

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Έναν εφιάλτη ζουν δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί, οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε πετυχημένη σειρά της Κύπρου. Οι δύο ηθοποιοί είναι από την Ελλάδα, αλλά αυτή την εποχή δουλεύουν σε κυπριακή σειρά, της οποίας όμως τα γυρίσματα γίνονται εδώ και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο. Κι εκεί παίχτηκε η ροζ ιστορία, που εξελίσσεται σε εφιάλτη για τους πασίγνωστους ηθοποιούς, οι οποίοι όπως φαίνεται είναι παράνομο ζευγάρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Starοι δύο πρωταγωνιστές μετά το τέλος των γυρισμάτων κι ενώ τα φώτα είχαν σβήσει και όλοι είχαν φύγει από το στούντιο, κατευθύνθηκαν στα καμαρίνια για να ζήσουν το έντονο μα παράνομο πάθος τους. Δυστυχώς, όμως, για εκείνους τη μέρα εκείνη δεν ήταν μόνοι, αλλά κάπου εκεί κρυμμένος ήταν κάποιος, ο οποίος δεν αρκέστηκε μόνο στο… μπανιστήρι. Τράβηξε με το κινητό του την ερωτική στιγμή των πρωταγωνιστών και τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους απειλεί ότι θα το βγάλει στη φόρα.

Κι αν καταλάβαμε καλά, πρόκειται για παράνομο ζευγάρι, που μία τέτοια αποκάλυψη θα ήταν αν μη τι άλλο για εκείνους ένας εφιάλτης. Στη σειρά συμμετέχουν πολύ γνωστά ονόματα όπως ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Μαρία Λεκάκη, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά και ο Ανδρέας Γεωργίου (έπαιζε με την Σοφία Καρβέλα στο 31 Δρόμοι) ο οποίος είναι και παραγωγός της σειράς. Η Κωνσταντινίδου σε επικοινωνία που είχε το Starμαζί της δήλωσε άγνοια για την ιστορία και τον «ροζ» εκβιασμό. Ο Γεωργίου, πάλι, επιβεβαίωσε το γεγονός, αποκαλύπτοντας ότι έχει δεχτεί τηλεφωνήματα από άγνωστο άτομο, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.