Η Φουρέιρα παραδέχεται ότι έχει ρίξει κέρατο

27.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Ελένη Φουρέιρα με έχει απασχολήσει πολύ τελευταία για διάφορους λόγους δεν σου κρύβω. Τη μια για την καταγωγή της , της άλλη για την διάκριση της στο μουσικό σόου «just the Two of Us” και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με κάτι πρωτόγνωρο γι μένα: τα προσωπικά της. Έχει κάνει one night stand;

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Ελένη Φουρέιρα με έχει απασχολήσει πολύ τελευταία για διάφορους λόγους δεν σου κρύβω. Τη μια για την καταγωγή της , της άλλη για την διάκριση της στο μουσικό σόου "Just the Two of Us" και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με κάτι πρωτόγνωρο γι μένα: τα προσωπικά της. Έχει κάνει one night stand; Έχει κερατώσει ποτέ; Αυτά είναι τώρα τα βασανιστικά ερωτήματα που με έχουν αφήσει με το μάτι γαρίδα κάθε βράδυ. Για καλή μου τύχη η Ελένη μου έλυσε όλες τις απορίες μέσα από το περιοδικό Down Town που έχω σχεδόν αποστηθίσει από το πρωί.

"Δεν με νοιάζει να πουν ότι είμαι από οποιαδήποτε χώρα... Απ’ όπου και να ήμουν δεν θα είχα πρόβλημα να το πω" και συνεχίζει : "Γελάω, όπως με το καθετί που έχει ειπωθεί για μένα. Στην αρχή λες μέσα σου "γιατί ρε γαμώτο; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν!". Μετά καταλαβαίνεις πως ασχολούνται μαζί σου γιατί έχεις κάποιο ενδιαφέρον. Τους ευχαριστώ, λοιπόν, πάρα πολύ όλους αυτούς που μιλούν για εμένα, γιατί με κάνουν να υπάρχω". Ναι χρυσή μου όμως να υπάρχεις ως μεξικάνα από το να υπάρχεις ως αλβανίδα δεν είναι το ίδιο. Εδώ είναι το ζουμί. Και ας μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά όμως, όλα κι όλα.

Όσο τώρα για τα πιο hot σχετικά με τα προσωπικά της η Ελένη δεν έχει κάνει one night stand :"Δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι σχέσεις. Για να επιλέξω να βρεθώ με κάποιον σημαίνει ότι αυτός μου αρέσει πάρα πολύ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι με έναν άνθρωπο έτσι απλά, μόνο για το σεξ". Κατάλαβες σου λέει παιδί μου αισθηματίας η Ελενίτσα μεγάλη!

Όσο για το κέρατο το πράγμα αλλάζει αφού σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει απατήσει: "Θα έλεγα ψέματα αν απαντούσα όχι. Όλοι μας το έχουμε κάνει. Αν αγαπάς τον άλλο και είσαι ερωτευμένη μαζί του, τότε τον συγχωρείς και δίνεις δεύτερη ευκαιρία. Το ‘χω κάνει κι εγώ στο παρελθόν". Και τι έγινε χρυσή μου πήρες άφεση; Μα τι να πω δεν ξέρω Σωτήρη μου… Από τη μια δε μπορεί τα one night stand γιατί δεν της λέει και τίποτα μόνο το sex από την άλλη όμως έχει ρίξει και το κέρατο της… Τι να πω περίεργα πράγματα είναι αυτά…

Τώρα θα αναρωτιέσαι πώς είναι γενικά; "Είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτή η φάση είναι μία από τις καλύτερες της ζωής μου. Είμαι πολύ γεμάτη",λέει το κορίτσι και μου αφήνει ένα χαμόγελο στα χείλη!

Και τι θέλει από τη ζωή της; "Θέλω να γίνω κουνέλα!",λέει και με αφήνει με το στόμα ανοιχτό αφού θέλει μεγάλη οικογένεια!

Ελένη Αναστασάκη