Θρίλερ με ΚαραμεροΧαριτάτους. Σε ρήξη οι σχέσεις τους με ΑΝΤ1;

31.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν σου πω ότι παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα το θρίλερ (λέμε τώρα) που εκτυλίσσεται γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον των ΚαραμεροΧαριτάτων, θα είναι ψέματα. Ωστόσο, δε σου κρύβω ότι η περίπτωση τους δεν περνά και αδιάφορη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Αν σου πω ότι παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα το θρίλερ (λέμε τώρα) που εκτυλίσσεται γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον των ΚαραμεροΧαριτάτων, θα είναι ψέματα. Ωστόσο, δε σου κρύβω ότι η περίπτωση τους δεν περνά και αδιάφορη, ειδικά όπως εξελίσσονται οι σχέσεις του δίδυμου με τον ΑΝΤ1 και το σοβαρό (πια) ενδεχόμενο να αποτελέσουν παρελθόν από το κανάλι στα τέλη Φεβρουαρίου!

Αυτό το σενάριο είναι αλήθεια ότι δεν το είχαμε ακούσει ξανά, όμως, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί και όπως λέγεται στον ΑΝΤ1 έχουν πάρει την απόφαση τους για το «κόψιμο». Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα», το πρωινό δίδυμο με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι στα πρόθυρα οριστικής κρίσης και αφορμή είναι ο... Σταμάτης Μαλέλης! Πώς εμπλέκεται ο διευθυντής ειδήσεων του Star; Τον είχαν καλεσμένο πρόσφατα οι ΚαραμεροΧαριτάτοι, όπου ο Μαλέλης εκτός των άλλων μίλησε αρκετή ώρα για τη δημοσιογραφική σχολή του. Το είδαν αυτό οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 κι έγιναν έξαλλοι, διότι η σχολή Μαλέλη είναι ανταγωνιστική στη δημοσιογραφική σχολή του ΑΝΤ1 και δεν γίνεται σε εκπομπή δική τους να φιλοξενείται ο ανταγωνιστής!

Επίσης, λέγεται ότι ένας άλλος λόγος που εξόργισε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ή αν θέλεις δείχνει ότι οι σχέσεις τους με τους ΚαραμεροΧαριτάτους είναι κακές, είναι η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Καραμέρος στο προσωπικό του blogκαι αφορούσε την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας του ΑΝΤ1 από τον οίκο Moodys. Μη ρωτάς για το σκεπτικό του Καραμέρου και γενικότερα για τη στάση του δίδυμου. Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το δίδυμο μετράει πλέον μέρες.

Κι άντε και φύγουν από το κανάλι, ποιος ή ποιοι θα τους αντικαταστήσουν; Ποιος τολμηρός ή απερίσκεπτος (όπως θέλεις τον λες) θα έπαιρνε το ρίσκο της αντικατάστασης και θα είχε την τύχη του Γιώργου Λιανού, της Δέσποινας Καμπούρη ή μετά της Βίκυς Καγιά; Ιδού η απορία. Πάντως, ο Χρήστος Φερεντίνος (ακούστηκε έντονα το όνομά του, ειδικά τώρα που κόπηκε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο») δεν φαίνεται διατεθειμένος για ένα τέτοιο τόλμημα. Εδώ που τα λέμε, τρελός είναι;