Η μετάλλαξη της Φουρέιρα!

31.01.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κανονικά, η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Αλλά με το μπαρδόν κιόλας, μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Πρώτο Θέμα» εγώ «χρόνια πολλά» θα της λέω της... Μεταμόρφωσης Σωτήρος!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Κανονικά, η Ελένη Φουρέιρα γιορτάζει του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Αλλά με το μπαρδόν κιόλας, μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Πρώτο Θέμα» εγώ «χρόνια πολλά» θα της λέω της... Μεταμόρφωσης Σωτήρος! Γιατί, αγαπημένε μου, αν δεις την Φουρέιρα πώς ήταν πέντε χρόνια πριν, δεν θα την αναγνωρίσεις. Για τέτοια μεταμόρφωση μιλάμε. Μα τίποτε πάνω της τότε δεν είναι ίδιο με το σήμερα. Κάτι βρε παιδί μου που θα σε παραπέμπει στη σημερινή... εξωτική Φουρέιρα.

Ακόμη και το μαλλί που είναι το σήμα κατατεθέν και η νεαρή αοιδός μάς έχει πείσει ότι είναι φυσικό το φούντωμα, δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν. Τότε ήταν μαύρο και σπαστό, καθόλου εξωτικό, αλλά πολύ... μανταμέ και λαϊκό. Άρα, επανέρχομαι στην αρχική μου εκτίμηση όταν είχα πρωτοδεί το μαλλί της Φουρέιρα. Πριν βγει από το σπίτι, βάζει το δάχτυλο στην πρίζα και αποκτά αυτό το μοναδικό ατίθασο μαλλί, που το ζηλεύουνε πολλοί. Κι αν για το μαλλί χρησιμοποιεί τη μέθοδο... δάχτυλο στην πρίζα, για την υπόλοιπη μεταμόρφωση/μετάλλαξη τι έκανε; Θα σου πω ευθύς αμέσως.

Το σοκολά χρώμα της επιδερμίδας δεν οφείλεται στις μακρινές ρίζες από το Μεξικό, Βραζιλία ή άλλη εξωτική χώρα που έχει... Φουρέιρους, αλλά στο σολάριουμ. Μάλιστα, αυτός που έχει αναλάβει το... εξωτικό μαύρισμα της Φουρέιρα και τη μεταμόρφωσε από άχρωμη κοπέλα σε... σοκολατένιο πειρασμό, αξίζει βραβείο. Να τα δει αυτά ο Ηλίας Ψινάκης και να σκάσει, γιατί σαράντα χρόνια σολάριουμ, τέτοια επιτυχία δεν την έχει. Να μην πούμε για το stylingτης. Πριν πέντε χρόνια, αν και 19χρονη η Ελένη έμοιαζε με 30χρονη, ενώ το ντύσιμο της (λεοπάρ κολάν, οι πούλιες και ο Αυγερινός στα φορέματα της) ήταν πίστας γου κατηγορίας. Σήμερα, η 23χρονη Ελένη είναι glamκαι πιο ροκ από ποτέ. Κι εννοείται πιο σέξι από ποτέ! Επίσης, μετά από πολύ γυμναστική απέκτησε ένα απίστευτο κορμί, το οποίο είδαμε και θαυμάσαμε όλοι στο Justthetwoofus.

Υ.Γ. Δεν ξέρω ποια είναι η πραγματική καταγωγή της Φουρέιρα. Αυτό μόνο η ίδια το γνωρίζει. Ωστόσο, βλέποντας την πριν πέντε χρόνια με τίποτε δε λες ότι το μελαχρινό κορίτσι που ήταν τσακωμένο με τη μόδα είναι... Μεξικανή!