Ποια "έφτυσε" την Μελέτη;

01.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σε μεγάλη φίρμα τείνει να εξελιχθεί η... ποιήτρια της Μαρίας Μπεκατώρου, Ράνια Νικολαϊδου η οποία ουκ ολίγες φορές έχει φιλοξενηθεί σε βιντεάκια του Θέμου Αναστασιάδη ή των «Ράδιο Αρβύλα». Την εξέλιξη, που λες, της ποιήτριας Νικολαϊδου

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Σε μεγάλη φίρμα τείνει να εξελιχθεί η... ποιήτρια της Μαρίας Μπεκατώρου, Ράνια Νικολαϊδου η οποία ουκ ολίγες φορές έχει φιλοξενηθεί σε βιντεάκια του Θέμου Αναστασιάδη ή των «Ράδιο Αρβύλα». Την εξέλιξη, που λες, της ποιήτριας Νικολαϊδου μάλλον μυρίστηκαν η Ελεονώρα Μελέτη και η παρέα της και για μέρες προσπαθούσαν να την κλείσουν για το πρωινό τους. Αλλά η... ποιήτρια δεν τους έκανε την τιμή να πάει στην «Πρωινή Μελέτη» επειδή είχε φαρυγγίτιδα και για δέκα μέρες έπρεπε να είναι σε αφωνία.

Αυτό τουλάχιστον μας ενημέρωσε η Μελέτη πρωινιάτικα, η οποία το βράδυ της Δευτέρας είδε την «ποιήτρια» καλεσμένη στον Θέμο. Την τσαντίλα την είχε η παρουσιάστρια, γιατί εδώ που τα λέμε αγαπημένε μου, ένα άλφα «φτύσιμο» από τον θηλυκό Φανφάρα το εισέπραξε. Κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγο να σε «φτύνει» ένα απλό ταλέντο της Μπεκατώρου.

Φαίνεται ότι η Νικολαΐδου δεν πήγε στην Μελέτη λόγω αρρώστιας και δη φαρυγγίτιδας. Αλλά μάλλον δεν έπεισε την παρουσιάστρια, η οποία την είδε το βράδυ της Δευτέρας στου Θέμου και το επόμενο πρωί δεν άντεξε, την έριξε την κακία της. «Η κυρία Νικολαϊδου είχε φαρυγγίτιδα, αλλά στον Θέμο ήταν λαλίστατη». Ακόμη και αυτό να έχει συμβεί, πού το περίεργο; Η κυρία Νικολαϊδου επέλεξε στην πρώτη εμφάνιση (πλην Μπεκατώρου) τα... μάτια του λαγού!