Ο "πόλεμος" των γυναικών Σπέλινγκ!

05.09.2006
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μόνο σχέση μάνας και κόρης δεν είναι αυτή που έχουν τον τελευταίο καιρό η Τόρι και η Κάντι Σπέλινγκ. Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μόνο σχέση μάνας και κόρης δεν είναι αυτή που έχουν τον τελευταίο καιρό η Τόρι και η Κάντι Σπέλινγκ. Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στα μαχαίρια με τη μητέρα της, ενώ ο πατέρας της Άαρον βρισκόταν στη ζωή, επειδή εκείνη ποτέ δε δέχθηκε το γεγονός ότι η κόρη της χώρισε από τον σύζυγό της για να παντρευτεί κρυφά κάποιον άλλον, τον οποίο θεωρεί μέγα τυχοδιώκτη και προικοθήρα.

Ωστόσο, οι σχέσεις τους έφθασαν στο χειρότερο σημείο μετά το θάνατο του μεγιστάνα παραγωγού. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η Κάντι ζήτησε από τους διοργανωτές των βραβείων Έμμυ να μην προσκαλέσουν την κόρη της Τόρι στην τελετή, όπου επρόκειτο να τιμήσουν τον Σπέλινγκ. Εκείνη είχε καταφερθεί δημοσίως εναντίον της μητέρας της, ενώ στα Έμμυ παραβρέθηκε τελικά, αλλά κάθισε μόνη της σε άλλη θέση ωσάν τον άλλο φτωχό συγγενή.

Η ιστορία αυτή αποτελεί το νούμερο ένα κουτσομπολιό στο Χόλιγουντ και όλοι με αγωνία (πάντα για το κους κους) περιμένουν τη μέρα που θα ανοιχθεί η διαθήκη. Η περιουσία είναι αμύθητη και οι φήμες που κυκλοφορύν θέλουν τον αποθανόντα Σπέλινγκ να την έχει αφήσει όλη στη σύζυγό του και το γιο τους, Ράντι με την Τόρι να παίρνει το...πενιχρό ποσό των 800 χιλιάδων δολαρίων!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]